電腦椅有冇推介(14)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
全新
有冇巴打有坐cosm high ? 之前坐過embody 同 contessa ii , 想買張hea 啲
有無養貓巴打 啲網會唔會拎黎磨爪?
屋企有個有櫃桶嘅電腦枱
枱底空間不多 只有六十厘米
有扶手嘅凳九成九都唔啱
大家有無推介?
同問 無扶手 想睇有冇推介
60cm height
Humanscale freedom
如果冇記錯 佢個扶手可以拉高拉低
有機會就到你
不過呢張櫈一啲都唔平
你可以睇下清風有冇2手
呢張想買全新都唔知要去邊買
好包 最好轉adjustable armrest 可以hea又得做野又得

2月加價前係posh買咗送bose耳機
朋友坐開啲垃圾電莖凳比我毒到想換返正常啲嘅電腦凳
本身佢得2000~4000hkd
但係又唔想買2手budget(本身建議佢加少少買aeron 2手)
佢睇啱irock t16 t05 t07, 邊度有得試坐下t16?
邊個推薦啲?
好似又係showroom
但依家唔知仲有無代理
二手既清風以前無記錯見過有
唔知近期佢有無攞到
zody 真係唔係好建議買,你預對手枕年零爆一次膠,有頭枕個頭枕又係差唔多貨仔
利申:公司用緊,成日換手枕頭枕
有冇巴打行過清風見到有steelcase leap v2?
問左有利話冇
Steelcase Series 1,2 除左中環請問仲有邊度有得試坐?
我想問香港有無邊到可以單買電腦椅腳
Hsbc fd緊有一個係左近
想問下把打s,有無買左有腳托個D款好唔好用/實唔實用,Riola-R,ERGOHUMAN PLUS 連腳踏 這類?

諗緊如果唔好用就買iRock T07,或者俾貴d買二手Aeron(二手大概咩價位?)
我發現我身邊都好多親友既價值觀都係咁,例如明明5K買到部80"電視,佢地會覺得你俾10K買部OLED既55"係傻仔,即係食巴西雞先正常,買有機菜都戇鳩嗰種,無可否認工學椅目前既訂價比起用料確實係智商稅產品,但往往都係已經出現疼症既人先會留意同買,而恰巧健康係千金不換既嘢
點解我mirra 2愈坐會愈唔舒服
個背脊位好似較極都差少少

腰椎位同坐得耐屁股唔舒服同
係咪用家問題
我用緊Ergohuman Plus 好好用 👍🏻👍🏻 好幾年都無事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞