米紙yuki爆大獲,林二汶攞過左身一個月嘅盧凱彤呃蝦條

876 回覆
1980 Like 35 Dislike
見佢like左人形豬個post
但可能又有另一角度,大家分析研究完真係抄嘅話,而林二汶又喺高峰時段,為免得失fans,可能會迫到佢交代甚至道歉
宜家呢個moment先爆呢壇野,佢都已經比人踩到地底泥,更加可以厚臉皮唔回應

不過真係唔知,你亦都有你道理
Karen(feminist)#13505 / 賣旗老鼠#127599 = 張芊穗 Meltoo
仇男女拳精神病人
Email首席弟子(已被逐出師門)

唔知仲有無人記得
起源:
日前一位IT男一日內like哂一位自稱ABC港女公開既Ig入面既所有相,女事主疑感到煩厭主動撩IT男傾計,閒談間發現IT男表示自己外表可能有型,女事主深感懷疑並引導IT男發送相片,好讓她放上連登公審。

於是女事主於連登開Post表示IT男認為自己有型,並讓一眾連登巴絲品評IT男的樣貌。

其表示自己男友各方面出眾,甚至為人生贏家,
與IT男相形見絀,所以告知IT男需要男朋友要為他加油。

佢亦提出IT男唔洗旨意同佢拍拖拉埋天窗,後來被一眾巴絲發現實情係IT男從未提出或暗示要追求女事主,而且IT男從未like哂佢所有相。

[型男] 話自己正常樣就係嚟啲
https://lihkg.com/thread/321591/page/1
整合懶人包:
https://lihkg.com/thread/325162/page/1

當年搵個毒撚狗公上黎笑
點知比人反起底既張芊穗女士

三年後洗底走Email路線 賣裸照 屌男人
當然唔少得既係反trump反右派行左膠路線
自稱係漫畫家但用黎用去得張stock圖

https://www.instagram.com/Meltoo.edu.hk/

最撚柒係呢d垃圾都可以洗底同班左膠圍爐搵食
事實証明左膠真係弱撚智既
呢d比連燈拋出去既垃圾過街老鼠你都要
你班弱智真係唔死都無用

經典重溫
「我拎個西黎嘟8達通都得呀」

要求性罪犯課金(電子贖罪券)

物化女性 利用性侵受害人作搖錢樹
做咗呢啲侮辱女性嘅行為
原來俾錢佢就可以赦免左一部份?

擁護林鄭月娥

撐藍踩黃

點解你咁熟大劣女拳?
係咪因為上太多抖陰呀

咁了解國情呀
會員 肉色大岩蛇 發現佢抖陰

但係無支娜男人想睇

個傻閪女權撚幾時收皮 話人地唔值得自由民主 轉個頭係到玩抖音

整合回顧:

原來三年前放個毒撚上黎笑既張芊穗,走左去做女權鬥士
https://lih.kg/2428960

女拳西張芊穗係貓group貼露體相慘被杜汶澤秒殺
https://lih.kg/2473049 you
gay 佬同les 都係咁
不意外
出個ig post就係?連登個時明明好撐瑜珈雞唔信圖,而家呢
講左一日
實質既野係咪都係得幅ig cap圖咁大把
冇錯,最理想當然係咁樣啦,理性分析再還返啱嘅人嘅一個公道。

不過呢位獨立歌手嘅知名度太低,我都係見有人repost先撳入去見到。我自己覺得,如果無足夠嘅「大家」去睇到佢出嘅post,就冇人會去討論件事,冇人討論形成唔到一個社會話題,就好難可以演變到迫林二汶出嚟交代。

而家一沉百踩緊都不過千零views,喺2020年嘅時候,應該連repost嘅人都唔會有,咁就更難引起話題。呢個post嘅Yuki 都示範咗,佢講咗咁多年,都係而家先多人repost,先可以引起到呢個話題。

呢個係我自己主觀嘅睇法啦
請你不要阻我喜歡你
許生你好
一沉百踩真係
好心啦咩料呀使抄呢啲
風骨?完全唔覺得哩件肥嬋身上會搵到

另外出「中華。頌」嘅同時,timing 上非常湊巧,突然有個忠粉發8千字長文,大概講件肥嘢受疑似邪教影響/洗腦,etc etc etc,就即時諗起,有集「頭盔」講娛記,啲三線明星仔,搵友好人士唱雙簧,扮粉絲老作古仔,為啲醜聞纏身明星仔鋪落台階

開始同情個疑似邪教,被隻打算跪舔嘅肥嘢借黎用。受邪教影響因此跪舔,實在太牽強,隻肥嘢發文回應,思路又太清晰......

明顯有人認為Hocc 黃耀明嘅同志icon有市場價值。教煮大彎區海鮮嘅舊電池老海鮮收皮,家陣又爆番件跪舔扮邪教受害人嘅基界老海鮮,睇黎賣海鮮係嘔心偽人唯一出路?
開頭以為講曲詞抄 點知講MV
連圓形擺中間都話抄 好牽強
fly個MV夠係有個圓形擺中間啦
出左最後的信仰冇耐,連登有人講過係我地諗多左,不過當時被認為五毛留言
唔好屈jackson係假fans啦
佢好明顯係真fans先會咁啦
同埋係夾埋嘅話 林二汶使鬼出千字文去講唔係邪教呀
真心癡撚線
不嬲都唔鐘意呢條死TB人形豬…成日扮晒野咁真係好嘔心
見到佢而家仆街兩面不是人好撚心涼
我都係一個tb周圍呃蝦條,想像唔到
屌你老母1001都冇對話圖
唔怕啦佢奶共都係想咁唧
班小粉紅實攬佢架喎

#搏同情
#搏有人睇
#成功有小粉紅識得佢
如何攞某人呃西屌?係咪得我唔明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞