米紙yuki爆大獲,林二汶攞過左身一個月嘅盧凱彤呃蝦條

876 回覆
1980 Like 35 Dislike
Les界都有唔同類別嘅唔好拉哂全部人落水有啲好唔想同tb混為一談
識有啲同普通女仔一樣,個女朋友都係
亦有les同我講過唔明tb呢樣嘢
話明有女仔鍾意中性打扮但唔明點解有啲les要特登揾似男人嘅女人,作為les唔係應該鍾意女仔咩
屌,煲撚咗成晚
到底有對話圖或者多啲證據未

https://instagram.com/reneedwee?igshid=YmMyMTA2M2Y=

有關林二汶《再聚》涉嫌抄襲一事

又一單
5毛PR又係到分化手足
又block一隻
聽最後的信仰聽到眼濕濕
講左咁耐 有冇二汶老師既流出片段?
得罪講句,而家先提出肉酸咗啲,似想宣傳自己多啲
應該好多人IG收到呢個人DM
嗰陣佢應該係跟林二汶followers dm
宜家先黎講 算啦
btw 娛樂圈果然係一沉百踩
呢個statement 殺傷力仲大
個仔叫德仔?
Source: dude trust me
都係因為咁我先無特別開topic

不過另一個角度睇,2020係佢最紅嗰年,之後攞埋最女。一個獨立歌手話個最受歡迎女歌手抄襲,可能會無人理不了了之;可能會被人撳咗,要delete post;可能會被fans群起攻擊。

某程度上,而家呢個timing 講都係好合理,起碼有討論空間
食得咁偏?
屌你
佢好似2019已經有出post講過 不過嗰時冇noise
唔怪得盧死果陣
佢都好似無咩野
正常都有少少sad
條死肥閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞