米紙yuki爆大獲,林二汶攞過左身一個月嘅盧凱彤呃蝦條

876 回覆
1980 Like 35 Dislike
鄧小巧下話?
又黎dude trust me
盧未死前接受訪問講過點解At17會分開發展,原因係佢同二汶分咗手。
金都stephy個角色本身就係bi
exactly
我而家真係唔會再笑email
分分鐘我都冇咁情深.
對方分分鐘呢世都出唔返嚟
都唔放棄繼續為佢奔走.
19年底幾時有疫情 當時武漢先啱啱爆,香港社運都冇中國人嚟到播毒。起碼20年1、2月先知係武漢肺炎傳到外國,香港新年嗰陣先開始搶口罩。
究竟條神棍係想暗示自己有份社運定係吹水吹到連日子都吹錯?
細個果時都幾中意at17...
估唔到人前人後兩個樣...
二汶賺藍養黃架

咪中傷
最多炸蝦餅
唔係對音樂路線唔同咩?
大量缺乏防疫物品,我們通過關係,買物資,買食物,買恵康券,萬寧券等等,希望幫助有需要的人。

比盡個陣咪做口罩 吹到救濟香港咁 有份入惠康,百佳搶糧食砟呱
?????乜撚啊

一係你post返條訪問link出嚟
睇吓係你誤會咗佢 定係我誤會咗你?
造口罩都起碼20年新年嗰時,佢講到買惠康券我只會聯想到社運嗰陣啲人買嚟捐俾小朋友開飯
盧響台灣啱啱返香港果陣響一個場合同二汶一齊被訪問,講開分開發展呢樣嘢,盧自爆分咗手所以最後決定分開工作架。百分百肯定。
又香又暖又滑
想睇情慾對話圖
真心要重作,真正搶物資口罩都要數到2020年1月尾,或者無咁準確係2020年頭啦🤣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞