米紙yuki爆大獲,林二汶攞過左身一個月嘅盧凱彤呃蝦條

876 回覆
1980 Like 35 Dislike
其實有台灣狗仔隊影過佢叫雞
但因為覺得報咗都無人信所以收返埋

10天約2次!資深狗仔爆王力宏買春

三立新聞網

2021年12月19日 08:30

記者許信欽、郭翊軒/台北報導

藝人王力宏遭前妻李靚蕾毀滅式踢爆私生活,多年前曾拍到王力宏疑似買春的資深前狗仔葛斯齊透露,當時這條新聞沒人相信,更不被認同含糊帶過,坦言心很累,如今公布影像,詳述爆料經過和查證過程,讓外界驚呼!而且都會用化名的手法,以為可以瞞天過海,沒想現在醜聞連環爆,形象一夕之間跌落谷底。

2012年王力宏被周刊爆出有小模到家裡過夜,經過狗仔調查,竟然還有「買春線報」。

資深前狗仔葛斯齊:「當時我跟著這個中年女子到公交上,她坐在座位上,我就站在她旁邊,當時她手機亮了,跟另一頭的誰,不知道是誰啊,就講了一句話說『已經結束了,數目是對的,有收到錢。』」

https://tw.news.yahoo.com/10%E5%A4%A9%E7%B4%842%E6%AC%A1-%E8%B3%87%E6%B7%B1%E7%8B%97%E4%BB%94%E7%88%86%E7%8E%8B%E5%8A%9B%E5%AE%8F%E8%B2%B7%E6%98%A5-003004425.html
人形豬不嬲咩女都溝架啦
之前仲溝長頸鹿
或者同邪教果邊有關

邪教第一件事係控制你收入來源
說服你轉經理人好合理

btw利申番我認為有flirt 人同信邪教可以同時進行
仲有初出道既吳雨霏,被人影過去維園
林二汶無去YOYO演唱會都夠怪
老鼠安都未出聲
但你攞9叫GEM做例子……
903最鍾意吹奏埋啲小眾無料歌手
扮孤芳自賞有taste,小圈子圍威喂
咁gem係有料
香港有邊個唱作女歌手去到呢個level
$2單邪教嘢越嚟越有追看性想蘋果仲係到,可以窮追猛打個師尊
係咪唔關米紙Fiona , Sybil & Ruby 事…,俾米紙個名呃咗入嚟…
我成日覺得佢地兩個係couple,有無人知係咪?
唔係
你撞到韓紅咋
好記得嗰陣佢被狗娘生班人排,得黃貫中古巨基陳慧琳肯講幾句人話
hi 人山人海 你地發生咩事
諗起金都男主角係劇入面個句小心啲,個劇情係女主stephy 同林二汶返大陸「玩」
一定冇AL同尸兄份
AL同尸兄 群P
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞