[轉會窗開啟] AC米蘭球迷討論區 308

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
見d fb d抽水po話連杜曹都屌柒佢
嘩屌我宜家先知Moncada先36歲
唔收人工
美斯亞斯 - 要!
美斯 - 唔要!!
Fb: 新球季今日開操,預計今日歸隊有卡積亞、巴謙、卡達拉、加比亞、巴卡約高、丹尼爾。

新同事方面,奧歷基明日報到,艾特利今日到米蘭

巴卡都仲未離隊
世界天戰抹黑宇宙了討論定來季球員啱架喇
唔使煩啦,牙朗尼馬大巴拿一字排開啦
Milan are in negotiations with Aston Villa for Brazil midfielder Douglas Luiz. People connected to Douglas believe there is a big chance the deal is completed. He has one year left in his contract with Aston Villa
牙朗唔好啦
你諗下拎意假都多左人著我蘭波衫
如果有埋牙朗既話仲得了既
帶埋R山過黎,又可以BLM埋,又然
諗起都扯扯地
Marcelo remains an option for Milan. There are 4 clubs that he could join, including Milan, Getafe, Valladolid and Marseille.
連續兩年個波球個領都奇奇怪怪咁
上年V形今年梯形

梯形但係又唔夠呢季型棍
Bellanova 國米體檢
又一個去隔離街
咁本身留隊都冇空間出...有乜計
開操
望左下季新衫實物 好靚
Bologna個Hickey 22m去Brentford
啲英超隊有錢到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞