[轉會窗開啟] AC米蘭球迷討論區 308

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
馬隊4M fast trade ok?
如果得真心J 死。6M 都收貨
6m其實係合理
係啊,6M 都ok. in case 唔小心4M簽到真係J 到暴動
Leao續約都幾難搞...希望續唔到都賣個好價
但祖記過黎既人
要觀望下
邦路斯2.0
利申當年印咗邦路斯
多單官司仲難搞左
下年喊住返祖記剷草
西瓜恩2.0
Tièmouè Bakayoko is not in AC Milan’s plans for the next season. Milan will terminate the loan with a year in advance. He will return to Chelsea to be sold again: Marseille have already shown interest in him.
又話唔肯出6M
唔知5-5.5M + bonus 簽唔簽到呢
希古恩同邦路斯有機會無理由唔買
邊有人估到會踢唔起
Thank you and goodbye
傻邦中後段唔差喎
D人講到好似回塘咁嘛
似係唔想破壞salary structure多D
LM
斜恩其實都唔差 係踢完狙個場之後突然間痴咗線 唔知佢精神崩潰咗定乜柒
頭幾場好有Class
接應牙Suso內西傳中嗰球睇到哇一聲
Lazio have increased the bid to sign Alessio Romagnoli as a free agent. Offered a contract until 2027 (€3M/year) with the option for a sixth season.
冇記錯對羅馬果球?
大家都海軍鬥水兵
點都拎個後生架啦
邦路斯西瓜唔得,所以蛆人不了
巴士約高唔得,所以車路士人不了
比安迪唔得,所以熱那亞人不了

咁計落去可能要喺傑志買人
同埋科兄都可以當半隻右翼
美斯牙又打唔到其他位置,除非再R平啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞