[轉會窗開啟] AC米蘭球迷討論區 308

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
黎到一個都還神
好難
一個J未來 一個即戰
dybala 攻中
dexxxxx 中鋒
力子 吉祥物
紅雀話續Sales算
兩個都黎到的話我會cdk > dybala
但是但一個黎到都ok
已續
平時呢度屌完又轉陣
兩個都黎
皮蛇擺明有上連燈攞料啦
次次比賽中場呢度傾完應該點樣換人十次有九次佢都炒功課照住換
淨係古力攻中我地早5,6場已經點醒佢
俾我絕對係揀Dybala
進攻有粒星係度差好遠,靚仔又可以賣波衫
賣leao
求其loan ziyech 塞住我哋把口
正選:Rebic ziyech sales
轉會窗有正數
皮狗:我打工ja 撚知咩
問馬老大
買唔到R山之後傳D target全部貴過R山都幾好笑
【Now Sports】25歲中場基斯今夏約滿離開AC米蘭,周一宣佈以自由身加盟巴塞隆拿,原來幕後推手是耶耶托尼。基斯(Franck Kessie)與巴塞隆拿簽約至2026年,合約買斷費高達5億歐元。曾帶領巴塞於2008/09球季成為歐聯、西甲、西盃3冠王的耶耶托尼(Yaya Toure)透露,當基斯與巴塞接洽時,曾經致電予這位科特迪瓦後輩。

「我們聊了數天。AC米蘭開出一份新合約,同時巴塞也出手。我告訴他不要猶豫,如果想離開,必須去巴塞。我詳細地解釋了很多事情,他必須從一開始就交出表現,擁有好態度,集中精神。」29歲的Yaya說。

Yaya更笑言,叫基斯不要經常夜蒲:「巴塞隆拿是一個大城市,我告訴他晚上不要經常出去,要小心一點。你必須專注於比賽,因為所有人都會從比賽中評判你。」
Yaya 29歲
帶領?
米蘭sheva波衫已出貨
如果之前同我夾單又未收到我通知可以tg我
笑撚左,隊草40歲?
力子係破風水陣法器
efootball個logo幾襯米蘭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞