[轉會窗開啟] AC米蘭球迷討論區 308

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
太老,唔係果個
agreement: 4.5m+ bonuses (before 5.4m)
收到 咁應該兩個都簽到
啱晒馬隊
Spezia has taken important step to borrow Caldara and Maldini. There is also a third name, Lazetic. Milan has also asked about Kiwior and Amian.

Caldara又借,再借完約都唔使賣啦
幾睇好佢 踢得起
佢份合約去到 2023….
美斯牙嚟埋係咪可以宣佈轉會已完
然後過左轉會窗又一堆險簽新聞
請問米蘭轉會窗有嘜搞作
收購搞掂曬啦
前鋒: 力子
右翼: 美斯,科兄,力子
攻中: 美斯, Adli
中場: Adli, 科兄
右閘: 科兄
詳見 #763

好似有聽過話會同豬蛇續,唔知真定假
#MN: Raoul #Bellanova Milan-trained player who just signed for Inter has deleted his instagram post where he said goodbye to #Milan when he signed for #Bordeaux.

笑死
全部續約最已陣
所以呢個年代講話咩childhood fans 錫會章 真紅黑全部都假嘅 邊度出得起錢 有波踢就去邊架啦
剩係記得佢係害呢度巴打被bam嘅男人
成隊入面真紅黑我只信tonali
唔好意思,力子 同 豬sir 係邊個?
origi giroud
仲有中堅 Caldara
Pessina official 左去Monza
做咩step back
好似我以前經過自己中學會走入去借廁所咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞