男兒當入樽 電影 12月3日上映

584 回覆
554 Like 14 Dislike
支持
當年以為會重製動畫版
點知原來係整高清啲
如果香港上畫搵得返當年港版配音配就好了
luka應該係slam dunk完時都未出世
動畫咁scuffed都有人想要返果隻
用cel整又冇可能
與時並進,鳩射三分已夠做
日版好 粵語出碟加就算
櫻木重係短頭髮 應該都係打山王多
好似澤北先係 Penny
愛滋之星
真係.. 個時睇漫畫好期待睇到 櫻木同森重寬對決
好似當年Rodman 守 Oneal

全國大賽好多球員都比人感覺好有新鮮感
唔出奇,以現代幾步曲去做情懷結尾, 留返條尾,下次再CAP水
我覺得唔會頭幾期單行咁集合播,因為櫻木個髮型, 好明顯係經過左暑假後, 光頭 生返小小頭毛出黎個個階段, 照理應該係陵南後, 全球大賽個段時間既櫻木
完全認同, 冠軍係得一個, 結局遺憾既人佔大部份

例如: 魚住 因為屋企原因決定返去幫手, 眼鏡哥哥,赤木要上大學,唔留隊打冬季選拔 etc...

所以青春有遺憾會比較觸動到我地大部份既人

BTW, 如果佢出新一季我都係一樣會追.. 只係會比較PREFER 入樽停留係贏山王, 但拎唔到冠軍
會唔會玩平行時空
打完山王之後櫻木無事可以繼續打落去
作者寫埋劇本
好似無否認過,日本一齊都無透露過
好想睇山王篇但改少少劇情
無論如何明天預告應該會知更多,好期待
打貓山王
我覺得山王全部都係陸軍裝 呢度有點hea
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞