[KPOP] K-POP 2022討論區 (31)

1001 回覆
3 Like 40 Dislike
尸兄曲到圓咗
唔準post 我老公醜照
歷代級的預告與原曲大不相同的歌曲和歌手有哪些呢?
(cr instiz)

就快可以加itzy落去
終於見到TREASURE 個名
邊度唔同啫,明明當年全首spoil 畀人聽
https://youtu.be/RjbNMogQw8s
可能係冇expect個mv係YG新大樓宣傳片
以前嘅starship囉
sistar19個GONE NOT AROUND ANY LONGER
孝琳首one way love
好彩原曲好聽好多
呢到冇人識佢地
Blackpink comeback teaser?
rose 要p過啦
明明就係ipad
很明顯是NCT臉的SM新男練習生

EUNSEOK (2001年生)

看起來像NCT成員的混合體
也有威神V成員的感覺

來源: theqoo https://theqoo.net/2504379639

1. 像威神V的Kun

2. 我覺得像在玹+羅人友

3. 孔明+泰容

4. 在我看來他完全就是河錫辰

5. 感覺像Lucas,看不出來是韓國人,比較像華裔的感覺ㅋㅋㅋㅋ

6. SM的中國臉然後再加一勺的泰容

7. 我覺得像羅人友和路雲ㅋㅋㅋ 好像有種慵懶的形象?

8. 像THE BOYZ臉

9. 臉看不出來是偶像,完全就是演員的感覺,無法想像他唱歌跳舞的樣子

10. 眼神像THE BOYZ的Eric

11. 在玹+河錫辰,如果個性很好的話,應該會很受歡迎

12. 第一張照片像Hendery,第二張照片像河錫辰和羅人友,他本人到底長怎樣啊ㅋㅋㅋ

13. 原來所有長得帥的孩子都藏在SM啊

14. SM好像真的很喜歡這種長相的人

15. 稍微修掉一些鬢角吧
Cr韓網評論翻譯站

未睇到片之前唔好信sm teaser
很明顯是NCT臉的SM新男練習生

EUNSEOK (2001年生)

看起來像NCT成員的混合體
也有威神V成員的感覺

來源: theqoo https://theqoo.net/2504379639

8. 像THE BOYZ臉

10. 眼神像THE BOYZ的Eric

邊忽TBZ臉吹大咗
13. 原來所有長得帥的孩子都藏在SM啊

淨係Hendery已經唔帥喇 陳漢典黎嘅
寶寶又要打飛機喇
之前P TWICE嘅報應
Infinite同Lovelyz團內關係都真係超好,可惜公司真係好垃圾
你老友朴寶識
Karina 2.0,串嘴?so what
同Sunmi一樣,近年一步步flop

女solo真係得 IU同泰研可以變老女人都繼續大紅

臉紅近排仲有無歌?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞