[KPOP] K-POP 2022討論區 (31)

1001 回覆
3 Like 40 Dislike
點解可以同之前兩條片完全冇關係
https://youtu.be/8lj_kXdUUJo

https://youtu.be/V9q5c4ZLZv8
Daddy捉緊一盤好大嘅棋
Here we go! 朴寶
상상 속의 나의 섬
따라 따라 줄을 서
준비됐다면
朴 朴 朴 朴寶
朴寶
구름 속의 Rainbow
따라 따라 닫힌 문을 열어
우린 朴 朴 朴 朴寶
Woo gotcha 朴 朴 朴 朴寶
Woo 찾았어 깜빡이는 Sign
Woo Kep 1 朴 朴 朴 朴寶
우리에게 손짓하는 Sign
朴 朴 朴 朴寶
JYP而家興九唔答八
歌係(NMIXX O.O),而家Concept都係
根本就賊喊捉賊
不嬲都叫咪撚理條引人佬架啦
成日成班AESPA GROUP 係到互含
Dllm 我之前仲嫌棄呢兩條teaser d style
依家我寧願佢哋用呢種
可能只係其中一set相...

SMROOKIES
Daddy可唔可以唔好搞咁多飛機
林夕咁得閒上連登
I know what I want
I do what I wanna do

開頭以為鳩填 點知原來全部啱音
你啲創意真心勁 開頭見到啲男人洗版post爭啲block左你
我諗大部分人都唔係側重係實際分數計算上
而係放送分嘅比重同埋呢一樣嘢本來嘅意義何在
大家都會同意音放一位應該係由銷量音源同埋投票組成
而家因為yt嘅重要性而加入sns(yt view)係無可厚非
但今次音銀改制之後韓網已經不斷反映呢個放送分無具體標準,無重要性亦都無公信力
Kep1er vs Nayeon唔係第一個被討論嘅對象
年初金宇碩贏太妍invu已經開始有好多討論

利申:兩邊都唔係fans
今夜鉉辰無事鉉辰無物不肯扑嘢麼 Wooh

你追 我躲 結果 已脫得很赤裸!
我追 你躲 你個籮被我摸!
你吹 我摸 殺了精子太多!
插籮 插籮 現在即刻插籮!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞