[無敵福祿壽]P.League+討論區15

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
㩒撚住嚟屌 無了
比到個波周琦就冇得打
第三節
72:48

支那用後衛切入 一節打爆咗台仔
狀元終於射得入
輸少過30分當贏啦
中國D人個高度.個個都成碌柱
台灣啲人3分真係要苦練
又唔夠人高又唔夠人大隻
諗起u18 國豪可以打爆胡明軒
而家………
中94:58台
係 5點半
日本依家仲勁唔勁, 有冇得同澳洲一戰
唔知國豪有冇受邀打國家隊,好似印象中只係打過中華藍,定係因為佢個定位唔清晰所以冇人邀請佢打
日本有埋歸化打中國仲輸得多過台灣
不過八村 馬場 渡邊都冇打
不曉得有沒有違反板規

但是我覺得乳摸如果沒人討論 很無趣

至於可信度 我覺得就是當一個話題吧 畢竟有可能經紀公司抬價等?

所以跟大家分享,來源來自我身旁的一些經紀公司朋友

還有一個前水果的記者,以及一些工作人員

周伯臣 盧冠良同捆包至夢想家 兩人加起來大概600萬

謝宗融的部分則在考慮領航猿 中信 國王

國王則是原本有一顆壽司~現在也會再有另一顆壽司了

另外國王有意願與曾文鼎做接洽 攻城獅也有意願尋找蔡文誠

而三隻南部球隊 幾乎都被阿鼎以讀不回

富邦依然會詢問兩老續留意願

林12則已經是富邦的形狀

另外小台東競爭激烈 不只兩隊在與他接觸

其實大部分台啤球員都有在聆聽報價

因為有傳出台啤即將搬遷到新竹(是否成行目前還在規劃中)

張鎮衙應該就是第一順位被領航選走

原本富邦第二順位希望可以選馬建豪,不過他本人想前往CBA

考慮到今年CBA選秀小年 的確很有可能被選上

所以跟陳范重啟談判

至於前三順位後的就不討論了 因為隨時可能被攔截 所以探詢意願為主

阿提諾則不會留在台鋼獵鷹 但會去哪隊目前尚未明朗

吳宏興以及范士恩有可能到中信 但國王也有在爭取吳宏興

另外鋼鐵人在爭取旅日中鋒 也曾爭取過台銀某長人

不過某長人可能會到獵鷹

另外鋼鐵人最可怕的是 有很大機率 下一季有龍骨湯或稱上古恐龍

大概是這樣~以上純屬乳摸~畢竟台籃沒有記者在整理這塊

所以我就盡量幫忙打聽一下

不然每天都在攻城獅或者三不五時就有TWHOOPS 對吧
龍骨湯或稱上古恐龍姐係點
佢嗰年係瓊斯盃打中華白 唔係中華藍
鄭志龍掛
究竟豹定台啤係獅分身?
呢次世界盃外圍賽冇揀p+季後賽嘅球員
而亞洲盃 只可以講未夠班 盈駿唔洗講 愷諺係Parker 教練愛將 阿吉夠準
唔好啦 咪有個塞爾維亞佬囉
個差距
人工係咪差十倍?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞