[無敵福祿壽]P.League+討論區15

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
最大遺憾係冇得見証辛巴拎最後一個T
無可能的事
許晉哲透漏自己在第一場球隊結束後,立刻和球員道歉,並將輸球責任扛在身上,希望球員能夠繼續相信他。
好似傳artino下季會去攻城獅
同巴哥鬥怨
講真 plg 畀中信玩咪好

叫中信用錢制裁富邦
🤷🏾‍♂️🤷🏾‍♂️🤷🏾‍♂️🤷🏾‍♂️🤷🏾‍♂️
🤷🏾‍♂️🤷🏾‍♂️🤷🏾‍♂️🤷🏾‍♂️
🤷🏾‍♂️🤷🏾‍♂️🤷🏾‍♂️
🤷🏾‍♂️🤷🏾‍♂️
🤷🏾‍♂️
笑撚死

from ppt

from ptt
有亞援名額借brickman囉
其實幾撚慘 咁樣搞法仲要主隊自己清潔
https://moptt.tw/p/basketballTW.M.1656402883.A.538
補返條睇到comment嘅Link 今朝仲一大堆新聞話黑人跪係到清潔
https://www.ptt.cc/bbs/basketballTW/M.1656402883.A.538.html
我諗要簽豪哥先夠打
好似話暫時會係菲律賓打
呢隊波三姓家奴嚟
行政冇請清潔問題,有班獅迷扯去屌勇士慶祝噴香檳真係好撚肉酸

係咪要由你工程獅GM做地主辭詞頌獎,然後好似小學生咁握手乖乖排隊直接上校巴走人先叫ok
最主要係屌大房東係球場入面噴香檳 隨時要換過部分地板 nba都係入到更衣室先噴香檳啦
咁依個真 見佢係球場噴香檳都打左個突
仲有噴到啲椅 隨時都要換埋
根本成個頒獎流程都好撚亂,聯盟問題屌人噴香檳根本錯重點,NBA夠倒水倒冰倒寶礦力

如果有提早講明唔比噴or請定清潔人員即刻清潔根本冇呢個問題,再唔係你事後正正式式經官方渠道叫人賠又好咩都好,都冇咁7

依家係ptt有班fans扯到去咩勇士唔識尊重又剩,ig到又突登tag鳩話呢張櫈係俾大房東噴污漕,肉酸到好似小學雞輸唔起咁搵野屌
真心幾岩用,乜都有啲嘅中鋒,當外援都好殺食

老實講個戰術好正常,陣容亦冇問題

但打左成場先醒起自己隊波有澄爸?

一早識用依個lineup追分可能第四節lead返都唔奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞