[無敵福祿壽]P.League+討論區15

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
倒水同倒冰都算 呢啲容易清潔 你係客場周圍噴香檳整到周圍都係 工作人員自己係IG屌下又唔得? 佢地又唔係公眾人物 咁都唔屌得?大佬 執手尾嗰個係佢地 有情緒都正常啦
我都冇話班工作人員有咩問題佢地都係屌緊黑人做show話清潔最後冇左件事,完全冇問題,黑人扮熟撚成日做show我都唔like佢

但我係講緊ptt有d獅迷屌勇士,都唔係勇士錯,屌鳩勇士做乜鳩你聯盟冇訂規章講明慶祝個陣有咩唔俾做,怪勇士do what

班盲粉係都要扯埋勇士嚟講只會令人覺得小學雞輸唔起,人地官方都未做野叫勇士賠錢,皇帝唔急太監急
邊有酸你 你酸球證咋掛 由開季第一場到最後個場永遠都淨係識賴球證唔比foul
玩野咩,呢啲都要訂有咩做得,有咩唔做得
同埋點解唔屌得,咁勇士真係唔應該咁做或者可以做得好啲。雖然勇士唔係有心咁做
冇寫咪姐係口同鼻拗,冇理冇據你走去叫人賠錢人都都可以唔理你工程獅員工都係屌黑人話有清潔但最後冇

獅迷就可以發大嚟屌富邦唔識尊重人又剩,真係笑撚死人,係咪要寫一篇如何慶祝才叫尊重工程獅迷潮文
知名論壇「D-CARD」籃球版日前有網友在貼文中爆料,其中包括幾名新人的動向,以及球隊轉聯盟的消息。

日前「D-CARD」論壇一名網友在籃球版上發布一篇名為「台籃八卦」的貼文,原PO在貼文中寫到「先說以下都是我夢到的。健行後衛跟前鋒去台鋼。政大前鋒去領航員。蒙古人去雲豹。」

文中的健行後衛、前鋒雖沒有直接點名,但很有可能就是過去盛傳的陳范柏彥、谷毛唯嘉,而握有PLG狀元籤的桃園領航猿,很有可能將選進政大狀元熱門張鎮衙,蒙古人指的很有可能就是德霖科大的後衛白薩。

值得一提的是該篇貼文最後,原PO還爆了一個最勁爆的八卦「某隻教練有問題的綠色球隊搬去風城被當地另一個聯盟的球隊買下」而目前球隊為綠色為基底的只有T1職籃的台啤英熊隊,若爆料貼文屬實,今年台籃恐怕將掀起一波震撼彈。
覺得張鎮衙去猿機會應該好高
琴日陳子威同張鎮衙IG直播 子威教練係咁整蠱佢
問佢係咪真係去猿
如果今日掉番轉攻城獅喺富邦主場咁搞法 應該一早比人屌到飛起鬧攻城獅唔識分寸
kenny真係攝鏡之鬼差唔多場場都有佢精華
講經咩如果今日係喵喺人地主場贏咗咁做,咪又係俾人屌到爆
喵係原罪
都贏唔撚到真係講經
本身5萬台幣 兩家負擔都覺得貴 依家咁樣噴完香檳 點止呢個數
今年無乜人有能力出到國打喎? 一係去d水平仲差過p嘅聯賽
識有人搭路就得 你諗下當年楊盛硯係cba咁都有人簡 而秉聖係測試打到曉飛都落選 差就差冇經理人搭路
而家班友醒咗 個個都簽經理人
常識都要教?要唔要教埋你去廁所
唔駛啊,不過你唔訂明犯法既話,人地係你個頭柯尿你都吹佢唔脹既

睇返依家對話流出就係工程獅個邊批左俾勇士噴香檳,只係事後同聯盟個邊自己搵清潔解決返就得

有D獅迷要拉埋屌勇士唔尊重工程獅咪做多左囉
On99整污糟左唔洗賠?
咁其實SBL係有啲唔錯既自由球員
身為球迷我都好期待可以見到佢哋加入P呢個舞台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞