[無敵福祿壽]P.League+討論區15

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
on99我一路講緊有獅迷拉整污漕左場同唔尊重一齊講喎喵官方都係屌鳩黑人話包清潔做show

咁你冇寫明唔俾噴又話慶祝完事後清潔返就得,聯盟冇做佢承諾既野包清潔,邊part關勇士唔尊重事?

依家係咪firm左地板浸撚壞晒然後勇士走撚左你喵數定咩邊part唔尊重??

ching係咁沖出嚟又賠錢又剩做咩,文盲定邏輯零分,大家講緊唔係同一樣野喎
洪楷傑琴晚出story秒del都比人cap低咗
想屌邊個
之前都已經po過
尊唔尊重唔敢講, 我覺得勇士又唔會話特別唔尊重你所以先搞你個場
但真係純粹冇乜sense, 就算點樣包唔包清潔都好, 係球場地板噴香檳都唔太好, 自己日日係球場練波,理應知道球場地板應該點樣護理
阿國 我們中出了一個叛徒
國王好明顯下半季係無晒士氣
dunno why
世界盃資格賽「台灣時間」賽程:

7/1 15:10 中國 vs 中華

7/3 14:10 日本 vs 中華

7/4 16:40 中華 vs 中國

總教練周俊三、教練鄭志龍、教練吳俊雄、教練廖覎鋕、體能教練陳威志、運動防護員林鴻凱

林秉聖(中信)、盧峻翔(領航猿)、林正(領航猿)、王子綱(台啤)、陳兆豪(台啤)、陳又瑋(鋼鐵人)、周暐宸(臺銀)、孫思堯(太陽)、游艾喆(政大)、林彥廷(政大)、張鎮衙(政大)、唐維傑(旅美)、吳怡斌(海神)。
三場都係受讓三十分起跳
我估佢應該係話想要贏波嘅氣氛掛
輸少當贏啦
其實主要都係睇艾喆去到國際賽打成點
69 又瑋進步咗幾多 同埋驗貨ncaa返嚟嘅唐維傑
冇錯 今年亞洲盃真係期待
韓國李賢政傷咗 呂俊錫去咗美國
希望出到線
謝宗融離隊,希望會去p啦
Dcard 話係猿
又張鎮衙又謝宗融,洋將唔好再出事就真係起飛
睇咗一陣中國對澳洲
好大對抗 同打架冇分別 驚班新仔頂唔住
仲有半個場都係支那人 搞到澳洲好似作客咁
P+個班應該習慣客場 其他會唔會怯場
玻璃人
突發!!!!
馬建豪去咗cba選秀
大物
馬建豪畀chet block 過 算好出名
領航猿疑似挖咗 台中太陽教練黎
金敏:問富邦要唔要阿國?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞