Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 612 派貨啦 活

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
猴活不嬲做到都唔做賺到盡
唔只 DX19,你上去換乜鳩都好都係會 hea 鳩你, sad 換 sad
唔係咁講既話點去貨姐

個職員聲稱開左兩隻全新比我,最後揀左隻最少sad,地臺就個個都係咁,之後買現貨果班人真係自求多福,呢隻用左消光面,所以d瑕疵好顯眼
我覺得呢隻野係設計得唔好 所以令到咁多sad 完全襯唔起DX個名
襯仲有價放左佢/換DX12/等InArt
換就最多等1/4個隻。或者直頭唔要 玩少隻 因為出得真係差
我隻DX19腹甲唔夠貼身 搞到似有肚腩 希望聽日上去換到隻正常嘅
太多人換Dx19. 職員都只會hea鳩你 未必比你換
唔只 DX19,你上去換乜鳩都好都係會 hea 鳩你, sad 換 sad

個職員聲稱開左兩隻全新比我,最後揀左隻最少sad,地臺就個個都係咁,之後買現貨果班人真係自求多福,呢隻用左消光面,所以d瑕疵好顯眼
我覺得呢隻野係設計得唔好 所以令到咁多sad 完全襯唔起DX個名
襯仲有價放左佢/換DX12/等InArt

死都唔買返dx12呢啲舊嘢啦
放啦,遲早再跌
唔滿意無必要留喺度篤眼篤鼻
哩幾年隻隻都好多人罵
包容度唔高既真係建議唔好再訂
等大貨靚先入
反正又無咩炒價
好既會講好 好似屍man咁 差都都會照直講出黎
有呀
啲特效件好差
算啦, 退坑啦, 唔好為難自己
做咩要同自己過唔去
我諗起嗰個on9 ca fans
又要訂又要係hottoys facebook page 個個帖子吵

本人hottoys on9 ca fans…..又要屌又要買….
其實有咩咁好笑
認真做 又有人欣賞 winwin
利申嫌貴冇訂
Dx19點都好過dx12
係QC差啫
HT換貨根本就越換越衰 比返人地唔要啲貨你
我諗佢都係開返啲人地唔要嘅俾你
希望七月中見到辦
好似mark5咁 個職員聲稱換隻新開嘅畀你 但點解咁堅持唔喺個客面前開箱 要喺倉到開?心撚照啦
所以小sad都廢L事換
心口白色諗住聽日拎去換
諗諗下都唔知去唔去好
我都唔換
自己接受到就算 依架隻5仔除左心口 其他都無問題
換左新 到時有其他sad真係抌心口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞