[網球] 溫布頓錦標賽討論區

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
“I quietly thought he’d have a chance of winning the tournament before”

又要覺得佢係冠軍料,但係抽中一個排名唔係Top 40嘅選手已經要改變主意?
咁P娃都未輸嘅
DAY 4 order of play
#Djokovic on Laver Cup: It is a possibility, my agent is communicating with the Laver Cup team. We will know after #Wimbledon.
我一家大細紥營有d難度,排ground pass睇大電視洗唔洗紥營?
另外想問埋泊車係點?
王薔同hev都連打四日
好慘
Ground pass 唔洗紥營 幾早到depends on你想幾早入到去
同埋早啲到可以順手博下仲有冇show courts tickets
泊車方面真係唔清楚 建議上官網搵下 我見Queue隔離係有個停車場不過唔多人用 懷疑係留俾工作人員嘅
同埋嗰邊都好似有啲交通管制
最好都係搭tube去Southfields station 再行去Queue唔係好耐
好,我做下功課泊車係點先
一到溫網呢兩個禮拜
附近啲民居變晒車場
可以download啲泊車app(eg YourParkingSpace)睇下
上年泊全日40鎊
行10分鐘內到場館

民居花園泥
泊到好撚誇
頂死晒要留匙
超過十架車
都幾肥仔
又一個...

Roberto Bautista @BautistaAgut
I had to withdrawal because Covid. Hope to be back soon. 🙏🏻
Giron讓2追3最後召集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞