[網球] 溫布頓錦標賽討論區

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
Fritz對兜應該上風
感覺細佬如果冇傷,開波狀態應該夠去到至少QF
屌。。。giorgi
lm
肥婆回撚晒塘
純粹無得滿血入決賽啫
同無錢個啲球手為錢打
兜個draw既open程度同牙祖差唔多

不過我覺得佢個態係草爆冷輸比who都係唔出奇既事
用vpn轉英國,可以上bbc個網睇哂所有場live,勁方便,唔想miss 細牛ge一場遊
現階段草除非祖身體有問題,唔係睇唔到任何人有機會challenge 佢

兜琴晚場波唔知仲以為佢打緊泥,baseline rally太多safety ball
啲ue睇得出佢起板有明顯delay
祖狀態都唔好得去邊,上一場比個韓仔㩒住黎打
又唔spin落點又唔深 對手勁好打
有啲winner係幾靚,但係有實力差距啦
只能靠開波同多啲網前搶攻
其實冇咩好討論
R1之後兜祖決賽已經99%咁濟

兜草係冇泥咁勁但已經足夠贏tour 9成半人
其餘剩低嗰啲中招嘅中招,一輪遊嘅一輪遊,再唔係就傷或者禁賽
成個tournament R2已經除左祖之外冇對手
其實唔係賽會唔俾咩
睇完兜尋日就講唔出99%啦
big name走得7788, 剩低都係睇 屎 細牛 NK有無佳作
不過草一向都利大炮易爆冷, 南非高佬anderson都入到final
睇吓尋日cressy咁, serve開得順真係遇神殺神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞