大家試過最顛飲幾多酒

294 回覆
22 Like 226 Dislike
半支都就冧啦
傻仔
贏條女幾鋪就佢斷
到時就爽
醉左扑野係咪唔識硬
再食偉仔
係人地婚禮本身已經飲到少少high,
然後經過一枱好多靚女既一圍,
答訕時俾人起鬨,
然後一口氣吹喇叭啪左一支岩岩開既750ml紅酒,
最後果枱班靚女我一個都溝唔到。

果晚我仲識走時一個人搭van仔轉地鐵返屋企
咪不停屙尿
你柒到
平時都要每晚飲2 3罐500ml啤酒
早兩年同個拍左4年幾既EX分手,果陣好鍾意但真係行唔到落去主動嗌分手,真係hurt到想自殺咁制,而家諗番都on99

果晚一個人飲左12罐500ml ASAHI,之後再飲左1/3枝Black Label溝可樂同好似飲左2 3shot朋友飲剩放起我屋企既Vodka

果日醉到想去屙尿竟然係衝左入老母間房到對住佢屙
好彩我行唔穩撞到個膠箱勁大聲噪醒左老母,比佢大大巴煎醒我之後叫我去番廁所到屙
ching 你呢個有啲sad
我曾經見過2個韓妹各自飲一支vodka
佢地只係2個人普通gathering有講有笑
一支都已經好堅揪
exchange 時同d 鬼仔吹水,飲下飲下飲曬成盒3L 既紅酒 (下邊呢種盒)加幾杯仔whiskey

一路唔覺得自己醉,起身果下企唔穩先知出事
[member][member]竟然啪到一罐咁堅,
聽我表弟講,
果次佢同班同事慶功落老蘭,
其中一個係TB女權撚,
平時淨係着樽領衫同長裙,
係公司成日話啲男同事想搏佢懵,
經過hi 到佢膊頭都要同經理投訴,
話呢世都唔會俾男人掂,
但個TB自己好飲得,
一兩支Vodka 白蘭地佢當水飲,
成日去老蘭同啲女鬥灌Vodka,
灌醉人之後就執屍,
結果表弟同個TB打賭,
話如果條女試飲一啖Jolly Shandy而唔wing既話,
表弟就要即時除褲做倒立。
結果條女嘴唇hi 到罐邊少少揸,
即刻塊面紅撚曬,
然後扮無事入左女廁,
之後佢text 我表弟叫佢去廁所門口,
我表弟不仿有詐,
一去到女廁門口,
條女權TB就開門捉左我表弟入去鎖埋度門,
然後就見到佢紅都面曬咁wing 住噤我表弟埋牆剝左佢條褲起勢含,
表弟都未知發生咩事就射左。
佢話之後隻女權TB第二日返工扮咩事都無發生過,
仲警告表弟爆佢飲大左追撚含既話就告佢强姦。[/member][/member]
飲完酒唔小心仆親 去左急症
體內酒精濃度40% 醫生幫我吊鹽水
你真係飲唔小先飲得落
同你差唔多
失戀個陣一條友條左兩枝半黑牌,酒精中毒要洗胃
咪就係講緊ig女神 醉左比人執屍執到傻囉 咩man呀
abi....
樓主咁飲法唔驚肝硬化??
平時我就唔會飲到爛醉
都係淺嘗為主
比左 你參透下
Ching 醉咗
吹水都要有個譜
兩枝半黑牌即係42 shots
飲左750 ml 酒精
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞