大家試過最顛飲幾多酒

294 回覆
22 Like 226 Dislike
堅秋
mastee of vodka
無 嚇親d呀叔 其實我自己都後怕 第一次體驗內地既“酒文化”
飲到high哂就會當水咁飲
真嫁
我大學嗰時有個女仔fd 玩game 飲幾杯shot
醉左之後訓左陣

之後起身vodka 成枝吹
吹左有隻鵝嗰枝仆街
嗰枝貴啲 我地平時飲嫁
飲完之後點
唔好食咁多野, 一口氣可以飲到的
呢支野勁快飲嘅話係好易醉 但就咁睇度數又唔算好高
最近試過半個鐘自隊咗一支rose wine
同埋一個鐘自隊兩支韓國燒酒
半斷片無嘔 第二朝起身個頭好撚痛
慘 搵命博
一支香檳,然後再飲紅酒,未意識都自己醉左,番屋企去錯左2次樓層.

一入屋訓左係地下,屋企人叫醒我
隊到成罐咁能癲
一罐Jolly Shandy
老婆外祖父生日,俾我老婆啲表哥表弟隊9我,

飲左7杯半茅台,個啲on9大陸水杯之後個人就

坐撚左係到,郁唔撚到

全程只係聽到自己心跳聲,跳得勁撚快

同周圍既人講野既聲 郁唔撚到,但好清醒。

最後維持左1個鐘左右就散得7788

夜晚閪都無力屌,直接訓死
ching咁勁

我兩啖jolly shandy都近到想死
你仲要一罐上
後門不保
有個朋友同佢d朋友出去玩 人出酒佢出命
樽頸以下佢吹晒 最後差d酒精中毒送左入院 醫院call佢老母

另一個北京人,跟佢個蒙古同學返蒙古玩
本身佢都係飲得嘅人
食晚飯佢個同學老豆話要敬佢一杯 飲自家釀嘅奶酒
以為普通野 一杯落肚俾火燒咁 原來成70度
格硬飲左杯以為咁就完 點知佢同學老母又要敬佢 唔飲就睇唔起蒙古女人
頂左兩杯 全家輪住敬佢 最尾要匿入廁所 之後洗胃
醉左+冇人阻止都冇辦法
我啲叔父就係咁飲 坐低食飯最少4枝得2-3個人飲
半枝威士忌、兩杯vodka, 一杯長島冰茶、一枝500ml 啤酒

但又冇斷片冇嘔,反而係最後罐啤酒啲氣令我差少少想嘔
只係發癲酒亂打電話畀人、social media 亂講嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞