[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (31) - Coming Soon... The Red Summer

1001 回覆
25 Like 4 Dislike
啤啤Po日常
1.啤粒FF
2.官方出消息=>啤粒叫春
3.萌芽大戰額頭

仲有團綜叫春
屌sm
批鬥其他芯

唔係仲有咩好做
唔係仲有咩好做

而家 con 都有埋… 你幾時找雲畫條數呀…
唔係仲有咩好做

走數冇con睇

你好毒呀!

鬼叫佢個撚樣成日抽我水

收皮啦我句句事實阿你老闆

咁我又真係未見過額頭係其他post出現

__世一

A

又引戰

我唔係引戰撚
只係額頭成日扮清高扮專一我睇唔過眼
唔係仲有咩好做

走數冇con睇

但係無團綜喎,畫住一幅得唔得

我唔係引戰撚

收皮啦屌你就企定啦 拉埋我落水

我唔係引戰撚

收皮啦屌你就企定啦 拉埋我落水

你好毒呀!

鬼叫佢個撚樣成日抽我水

你好毒呀!

鬼叫佢個撚樣成日抽我水

唔入apink post唔知道

好感動…
竟然有連登飯拍大神去拍啤啤

好感動…

邊個大神
邊個大神

kelvin 哥
https://twitter.com/ig_imkelvinn?s=09
https://www.instagram.com/imkelvinn/

不過佢而家好少上水啦

之前 IU 港場同佢一齊印過自家製娘娘 poster

好感動…

邊個大神

後面個部cls
3腳架 目測好似1dx2定5d4 加收音mic
pro到
後面個部cls
3腳架 目測好似1dx2定5d4 加收音mic
pro到

嗰部好似係 KBS 部 cam 黎
佢地入門口前都要拍段嘢先
呢個月真係勁開心,本身已經好期待cb,點知仲有first con呢個喜訊,覺得做啤粒好幸運
呢個月真係勁開心,本身已經好期待cb,點知仲有first con呢個喜訊,覺得做啤粒好幸運

$M 表示上年蝕咗錢…
等到而家係時候用啤粒黎補血啦…

$M 表示上年蝕咗錢…

$M 表示上年蝕咗錢…

啤粒邊夠sm飽
$M 表示上年蝕咗錢…
等到而家係時候用啤粒黎補血啦… [/quote]

Sbt 不過我都好願意獻出個荷包
媽媽飯係飯車厘?
媽媽飯嘅日常係咪同小朋友一齊係屋企跳dumbdumb
邊個大神

kelvin 哥
https://twitter.com/ig_imkelvinn?s=09
https://www.instagram.com/imkelvinn/

不過佢而家好少上水啦

之前 IU 港場同佢一齊印過自家製娘娘 poster

感激
11萬圜
媽媽飯係飯車厘?

因為車厘入坑,但五個都鍾意!
話說我架車入面d歌都係rv 個仔會同我一齊唱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞