[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (31) - Coming Soon... The Red Summer

1001 回覆
25 Like 4 Dislike
一定要聚呀!
如果真係過到去,大家會唔會整d野比啤啤?

唔會啦,整到都俾唔到,慳返好過
到時各位記住帶雞毛掃入場
正阿,痴痴呆呆圍埋一枱

留名等首席癡線佬帶隊
有無啤粒會過去睇演唱會

好似好多都去

First Con 意義好大… 唔去既話會後悔…
韓con公價唔係99000咩
而且啤啤唔會賣到少時咁貴啦

係~呢個係公售飛價錢~但你有要ACC先可以搶飛~
SM個PACKAGE係專比海外FANS去追CON去買既~所以一定貴
同埋佢個PACKAGE係唔會因為唔同團而唔同價...所以天團同3線團都係差唔多價
同埋你唔買PACKAGE既話....海外FANS得返買牛呢個途徑

個yes24係咩玩法

YES24你當快達票咁樣LOR~但開ACC既一定有係韓國人或者有海外人住戶證先開到...真外國人係整唔到ACC

一定要聚呀!

實有手燈啦
唔洗用雞毛掃
一定要聚呀!

啤啤都唔收得?
有無啤粒會過去睇演唱會

好似好多都去

CON係一樣好神奇既野~睇之前會諗...張飛係咪真係值咁貴呢....睇完之後就覺得乜都值返~比多1000你都會買
一定要聚呀!

啤啤都唔收得?

無記錯呢...就無得直接比佢既~到時負責應援既都應該係FU..所以佢地有話可以比FANS送禮物就有~無就無KA LA
一定要聚呀!

實有手燈啦
唔洗用雞毛掃

first con點都會整番枝官方手燈掛
有無啤粒會過去睇演唱會

好似好多都去

諗緊跟global package 定買黃牛

請問邊個網買好?喺好多個網都未搵到?
Package 又喺邊買?
港奴唔洗做咩

有時唔係唔想講~O係連登講得同通晒天無分別~牛呢樣野多個人買就少一張~所以越少人知越好....
至於PACKAGE就SM GROBAL TRAVEL度買

有時唔係唔想講~O係連登講得同通晒天無分別~牛呢樣野多個人買就少一張~所以越少人知越好....
至於PACKAGE就SM GROBAL TRAVEL度買

感謝!
有無啤粒會過去睇演唱會

好似好多都去

諗緊跟global package 定買黃牛

搶package先 另一方面落訂買牛 因為tb牛買唔到會退返訂比你

tb買到咁咪要賣返出去
應該剩係睇星期六個場
星期五去星期日走

估唔到你都去

我真啤粒黎

過埋港場可能係既

黃牛自己諗辦法
不過係咁d正規網都未出嫁?我見無所以有d擔心
應該剩係睇星期六個場
星期五去星期日走

估唔到你都去

我真啤粒黎

過埋港場可能係既

其實我港台場都唔太想去
只係比左錢洗濕左個頭
同埋同佢地去開有感情開心d咁解
已經興奮到濕哂,成個8月都係啤啤
突然有感而發
覺得海外飯真係好on9
Cb又要飛 con又要飛
垃圾sm出啲時間又唔firm
我地又要就埋機票時間 預錄 買碟
買飛又輸在起跑線上 心諗 俾得最多錢係我地
應該剩係睇星期六個場
星期五去星期日走

估唔到你都去

我真啤粒黎

過埋港場可能係既

其實我港台場都唔太想去
只係比左錢洗濕左個頭
同埋同佢地去開有感情開心d咁解

Molamola 畢地四散
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞