[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (31) - Coming Soon... The Red Summer

1001 回覆
25 Like 4 Dislike
有無source

用google flight search 啦…
還掂都係去… 買定啱架啦…

其實我問緊個con既source
想睇下有無d con既資料同要請定假去
有無source

用google flight search 啦…
還掂都係去… 買定啱架啦…

其實我問緊個con既source
想睇下有無d con既資料同要請定假去

自膠
岩岩係官twi睇到
今次真係多撚謝晒 $M 啦

你應該係啱買package既人黎

package好似都唔係貴好多

你當package既價錢等於一張2000人仔既牛加酒店加兩張機票既價錢,呢個係以econ嗰個級別計算

有咁貴咩
我見師姐10周年個package都係2500HKD左右仲要包幾多野

你當package既價錢等於一張2000人仔既牛加酒店加兩張機票既價錢,呢個係以econ嗰個級別計算

有咁貴咩
我見師姐10周年個package都係2500HKD左右仲要包幾多野

嗰個係fm價黎,同con價係兩個世界,con價你預700usd係入場費,同埋你地兩場,又會貴d,你可以參考返依家家族con既價錢
組團
收工買機票

有咁貴咩

嗰個係fm價黎,同con價係兩個世界,con價你預700usd係入場費,同埋你地兩場,又會貴d,你可以參考返依家家族con既價錢

成7000HKD
當我冇講過

有咁貴咩

成7000HKD
當我冇講過

我之前睇師姐個韓場CON~睇3日~一張飛2000HKD~加埋酒店同機票~我只要比多張機票錢就可以買到個睇3場既PACKAGE
同埋你唔一定揀DELUX既GRADE~可以揀平既PLAN....但當然個位一定後D LA~
Package會唔會好難搶
有無巴打想同額頭仔一齊
8月真係啤啤月

真定假呀

真啦… 要賣腎啦…

check左機票18-20好平唔驚

PACKAGE係同其他國家既FANS一齊搶~自己考慮
琴日師姐個PACKAGE 10分鐘內搶晒
韓con公價唔係99000咩
而且啤啤唔會賣到少時咁貴啦
買唔到師姐個fmt package...
唔通就是睇啤啤嘅契機

啤啤海外人氣其實真係唔差
慘啦今獲

仲要突然開賣
要24小時mon實個網

但SM琴日係2 3點O個陣講話琴日5點開賣~事前無公告同EMAIL通知..結果好多人唔知有PACKAGE賣都10分鐘內賣晒.....
應該剩係睇星期六個場
星期五去星期日走
咁咪即係入到場當贏
其實我唔覺得啤啤fanbase真係咁勁
海外都係港泰台最多
應該剩係睇星期六個場
星期五去星期日走

估唔到你都去
海外都係港泰台最多

咁睇小佢地
海外都係港泰台最多

agger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞