[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (31) - Coming Soon... The Red Summer

1001 回覆
25 Like 4 Dislike
其實我唔覺得啤啤fanbase真係咁勁
海外都係港泰台最多

港肯定少
應該剩係睇星期六個場
星期五去星期日走

估唔到你都去

我真啤粒黎
btw
個場係奧林匹克公園
得好少位
韓飯本身fan base唔差
實比人秒清到
韓con公價唔係99000咩
而且啤啤唔會賣到少時咁貴啦

係~呢個係公售飛價錢~但你有要ACC先可以搶飛~
SM個PACKAGE係專比海外FANS去追CON去買既~所以一定貴
同埋佢個PACKAGE係唔會因為唔同團而唔同價...所以天團同3線團都係差唔多價
同埋你唔買PACKAGE既話....海外FANS得返買牛呢個途徑
btw
個場係奧林匹克公園
得好少位
韓飯本身fan base唔差
實比人秒清到

呢個場你預2500-3000人左右~
新人報到!
自我介紹先,中女媽媽,由dumb dumb開始因為車厘入坑,之後好快變團飯。
喺舊燈開始mon po到呢邊,一直都唔識開acc....
今日見到contert死都求朋友幫我開個,今次點都要同大家一齊live到去演唱會,多多指教
其實錢解決到嘅問題就唔係問題啦
炒極咪比多一倍

SM個PACKAGE係專比海外FANS去追CON去買既~所以一定貴
同埋佢個PACKAGE係唔會因為唔同團而唔同價...所以天團同3線團都係差唔多價
同埋你唔買PACKAGE既話....海外FANS得返買牛呢個途徑

個yes24係咩玩法
其實錢解決到嘅問題就唔係問題啦
炒極咪比多一倍

其實… 我都唔諗咁多啦…
呢兩個禮拜追埋 CB 先算…
正如你所講…
飛既嘢… 我一d 都唔擔心買唔到
新人報到!
自我介紹先,中女媽媽,由dumb dumb開始因為車厘入坑,之後好快變團飯。
今日見到contert死都求朋友幫我開個,今次點都要同大家一齊live到去演唱會,多多指教

歡迎黎到呢個癡線佬世界
新人報到!

媽媽飯?
新人報到!

歡迎黎到呢個癡線佬世界

我一早已經係痴線婆

個yes24係咩玩法

YES24你當快達票咁樣LOR~但開ACC既一定有係韓國人或者有海外人住戶證先開到...真外國人係整唔到ACC
有無巴打想同額頭仔一齊

join呀

個yes24係咩玩法

YES24你當快達票咁樣LOR~但開ACC既一定有係韓國人或者有海外人住戶證先開到...真外國人係整唔到ACC

我一早已經係痴線婆

啤粒無一個是正常的…

有緣既話去到嗰邊啤post 所有啤粒一齊聚一聚食餐飯啦
嘩屌 sm
有無啤粒會過去睇演唱會
我一早已經係痴線婆

啤粒無一個是正常的…

一定要啦
有無啤粒會過去睇演唱會

好似好多都去
有緣既話去到嗰邊啤post 所有啤粒一齊聚一聚食餐飯啦 [/quote]
一定要啦[/quote]

一定要聚呀!
如果真係過到去,大家會唔會整d野比啤啤?
我一早已經係痴線婆

啤粒無一個是正常的…

一定要啦

正阿,痴痴呆呆圍埋一枱
媽媽飯? [/quote]

多多指教
有無啤粒會過去睇演唱會

好似好多都去

將佢變港場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞