歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (149) 未訓醒就中1001

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
起碼加埋啲燈
好似早排有個SHOW有實物展出
分左金+銅+屎金3隻色
搞唔掂開始玩返素組
假組好啲手手腳腳入好一包包希望有朝一日會拎返出嚟上色
又係一秒無嗮
今次lag都冇lag秒冇
上次輸左都算,但今次好撚有問題,搭正1600一F5即刻缺貨,邊有可能
上次仲話舊貨個量唔多,所以咁快無,但今次點會咁快無?
利申:今次睇唔啱,無襟
炒bot
咁無得玩啦

隻妖后瘋狂delay 家陣話9月先有
HKPB仲慘過TWPB,大家都係搶貨返去炒,人地台灣好多時都會有剩貨
果陣TWPB開福岡nu,頭一個鐘仲有EG同BB
係香港玩模型係鬥錢多,通販同PB都要食炒
建議好似zozo件衫仔咁 地址限1
應該會好啲
曾經成功過
果陣個制係早幾分鐘已經開左 唔知依家改左未 不過都幾難同bot鬥
新手想問吓如果想做拋光 個步驟係唔係應該先噴幾層光油 然後用2000號砂紙打磨到8000號 之後再用拋光膏打磨?
上次輸左都算,但今次好撚有問題,搭正1600一F5即刻缺貨,邊有可能
上次仲話舊貨個量唔多,所以咁快無,但今次點會咁快無?
利申:今次睇唔啱,無襟
炒bot
HKPB仲慘過TWPB,大家都係搶貨返去炒,人地台灣好多時都會有剩貨
果陣TWPB開福岡nu,頭一個鐘仲有EG同BB
係香港玩模型係鬥錢多,通販同PB都要食炒

好鐘意呢個字眼,香港人唔係砌模型,係玩模型

如果EG 想改到佢咁,唔加膠板有冇方法做到果啲機構位?
睇下層光油噴成點,正常無太勁橙皮紋直接拋光膏都可以
唔該巴打
仲有我見有人噴完光油之後打磨會加啲水 想問吓係咪一定要咁樣做? 同埋如果想貼水貼嘅話係應該拋光前定後貼?
同你開心果陣落唔落KY 一樣囉

水貼 光貼 拋光

拋左光先件面犯滑d 水貼好難上
今年真係出到?
香港依家係咪咩都用bot 解決?
呢隻真係痴線,我買ALTER figure都冇遲咁耐
佢9月出到既話都delay左半年
少年,你以為呢度真係咁多人?
其實全部都係bot 黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞