有冇人開始,feel到香港聯繫匯率可能守唔住

235 回覆
37 Like 638 Dislike
支爆機率重大過聯繫匯率唔掂
以前新聞時時有人攬全家燒炭跳樓 大機構大裁員
而家雖然多左兩餸飯舖但同時周街貴價餐廳同精品電器舖 點差得過以前呀 你大陸落黎?
算啦
同cctoy講logic
總之佢地生存唯一意義就係踩港
跌到剩1000億先再講
問得出證明你對呢方面認識有幾多

除非香港本身唔想守想掛人民幣,唔係呢期無可能守唔到。
索羅斯快啲嚟報仇啦
咁經濟差都要加息架 佢會想聯繫匯率無左 港元一蚊都唔值錢定香港市民經濟差捱下? 諗下都知啦一個就破產 一個就駛少d 唔好咁多幻想啦
唔桐我哋已經好感激啦,幫?搵條毛嚟幫咩!
中國柒少陣當幫忙啦
傻西以為自己好醒
點知原來係柒頭嚟
係咁自己9up 重新define啲terms
然後人地問你一句又再define又再解撚錯哂
中共就算倒台,都唔會搞香港幾千億鎂
DONKI指數
好撚癲呀師兄你

咁撚有耐性對白卡 去左做社工未
其實國際金融中心有熱錢進進出出係好正常
係香港生活都唔覺得經濟差,商場個個星期爆哂,啲食肆加價都大把人食,只能夠講香港人太多人有錢
上連登認真便輸了

咪由佢地覺得就港爆囉
經濟睇咩撚數據呀,講feel嫁姐
女人就睇數據啦,睇佢身材同用你幾多錢
連燈仔標準
港共同中共都中唔會俾呢件事發生,但雜總會唔會先?
角安法、貿易戰、禁澳洲煤、瘋狂核酸、封城、鏟平科企、消滅教培業、高調撐俄佬……每件事都係全世界正常人都唔相信會發生,但結果所有都發生晒。
雜總係一個將不可能化為可能、將on9想法具現化既男人,你哋唔可以睇小佢
開係cctoy一定勁多正皮手足
算啦 同班五毛 撐共撚講乜都只係浪費時間

有d係支那監獄上嚟連登 分分鐘連香港都未踏足過
直接用人民幣最好
On撚9遊客區多吉鋪就代表經濟差呀?以前呢d鋪係咩黎?藥妝藥房金鋪,你大陸落黎?
廣東道都好多添, 咁就係代表差過03年呀? 你03年搵工難定而家搵工難? 03年係死城而家係咪死城?
今年18歲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞