【小說音樂化】YOASOBI 討論區(15)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
抽唔到飛呀 去到揀幾多張飛個時唔比我㩒選択
以前用e+無認證都買到 係麻煩啲 搵朋友去7仔篤機入錢
脫節太耐
電腦買唔到 要用電話先買到
揀場次 飛數 入email同電話就ok
但我未摸透sms認證 所以唔敢㩒ok
冇朋友可以搵日本代款 係要收手續費
但我唔敢入電話住 佢話電話好重要唔可以錯
我跟住佢國際sms嗰欄 download個app
係做得到 send個message去美國電話
我個台收$2一個
的確係認咗我個香港number
但唔知點樣連得返去抽飛網

同埋抽飛網係打唔到+符號
我都驚緊 有fd嘅日本電話號碼 但驚到時入場要即時認證個啲好煩 唔敢比錢 卡咗係到諗緊..
<お申込みに関する注意事項>
◇お申し込みの際に登録する電話番号は、必ず “電子チケットをダウンロードされるスマートフォン端末の電話番号” を入力してください。
※090/080/070から始まる電話番号のみとなり、050から始まる電話番号ではご利用いただけません。

要日本號碼
而且就算有日本朋友一齊睇,都要入電話號碼

另外,需要認證本人,睇怕都係要日本證件
除非有巴打有日本人身份或者留學, 唔係都應該唔洗諗
(1)パスポート

可以用passport
只要解決到電話問題就得
試左852+電話唔得,佢話唔正確

スマートフォン電話番号の入力値が不正です。入力内容を確認してください。
應該都係要搵代購搞
而家要無中生有個日本電話號碼出嚟真係好撚柒難
所以近年日本文化要紅到國際 係唔容易
依年追多咗韓星
人地國內買飛一個網 全球買飛一個網
入fc送禮 有得揀全球貨運食貴價單
亦都有得揀國內地址去集運

但係你又吹唔漲日本 自己內銷都夠食夠洗
咁即係唔使睇? 想睇吓現場Live,唔通要等佢地黎香港?
仲要用app認證電話號碼
即係就算有朋友幫你仲要借埋佢sim卡去睇
日本呢啲濕鳩位真係好撚趕海外客
記得以前去想打電話去餐廳訂位都要畀四舊水課個050電話去打

我都係將目光放喺下年暑假啲大show算
起碼到時開關都應該會有官方途徑買飛
雖然論氣氛嚟講FC tour應該正好多
但都唔肯定到時有冇錢飛
今次係大阪城同埼玉坐得多人
前者萬六 後者三萬幾
有錢畀代購搞有幾嘅 我啱啱就咁Google都見到有間話可以直接日本交收借部電話畀你 睇下你要去到幾盡

如果論官方途徑我諗要等Fuji Rock嗰類活動, 往年見過會賣飛去海外
有無名可以睇下
但你10月抽4/5月先睇 好難搞
借完一次電話號碼未必到時仲搵到人
新歌咁好聽竟然無人J
善意提醒 代購涉及一定風險
使用前請先盡量查清楚真實性, 以免倒錢落海

想狗衝
因為餓咗好耐嘅live con搶曬風頭
但最撚激氣嘅係唔方便海外fans
碟又買齊 fc又課咗年幾
去到買飛 仲要左搞右搞個電話認證
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞