【小說音樂化】YOASOBI 討論區(15)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
幾田BB唉豬有足本重溫
好似一隻好可愛嘅水獺
推下先
Ayase宜家youtube short成日影到個燈牌
好想要
仲有唔同色既yoasobi
official 唔出,有冇諗過點入手
除咗自己整 有冇鋪會肯接單訂造
自己唔識整,唔通要淘搵人整?
團購夾單可能平少少

今日睇左live 氣氛好好 アンコール個燈海勁靚
Ikura bb 尋日整果個晴天娃娃真係有用
預報明明話下晝停雨但都落足全日雨 係Saucy dog 完左到Yoasobi 先停雨
不過我估係line up 既問題無擺佢地去最大果個台
Mt fuji 個stage果邊後面就係湖邊無咁多企位
差d 埋唔到台睇
想去現場睇

ayese 好番未?
https://gyao.yahoo.co.jp/specials/musicfes-sls

Dl app vpn日本有得睇アンコールlive

幫唔到你啦 申請電話要實名證件登記 交電話費張信用卡都要本人同名 同埋基本上而家抽飛/入場睇既人都要登記埋名 雖然都係自己申報居多 但佢到時要check 你都真係走唔甩
所以都係唯有靠日本fd 借佢acct/電話no. 買/抽飛(申請acct 通常都要驗證電話)
外國人睇show 不嬲都麻煩 我未黎之前都係靠搵呢度d fd 幫手

Ps ikura bb 真人真係好cute cute
揀呢首highlight 揀得好好
一開始大家都靜哂聽佢唱 然後大芒有一下鏡頭影到台正中前面(果d 位應該要企足三四個鐘先霸到 尋日又落雨又凍)有幾個人開左閃光燈 之後慢慢所有人都自動自覺開哂 個場又係斜坡係斜向個台 望去後面勁壯觀 個大芒livefeed d 航拍shot出黎個個都哇哇聲
最後唱群青都正 但無得合唱始終都差d
嗚 不要再說了 好想睇live呀
同埋佢地隊production 都係痴線
個個artist 都係齋係個吉台表演
上一組saucy dog 完左中間得一個鐘gap
起左成個台有幾層又又加射燈有芒又棟埋YOASOBI 個招牌backdrop 又爆煙花又噴火
為左唱6-7隻歌 真係當自己show 咁做
專業
原來ado都唱過ayase作品
last resort

聽完
但好似樂器聲有d大
令到人聲唔夠清
我中意呢個版本多d
https://youtu.be/9pVr40rf2pg
正到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞