[I/A]Pokemon Masters EX (105)| 寵物小精靈 ★利基亞雪拉比水君大師降臨(3)★

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
希望三周年有新大師BP
睇埋咩skill set先
不過N係難忍D

想問下巴絲打們 呢三隻有冇話優先換咗邊隻先?
炎帝> 勾帕路翁
岩柱 不建議換
好的 感謝🙏🏻
所以我一直覺得6月就開始講話儲石到3周年冇咩意思
真係做得到既人唔多
但真係要預d鑽
3周年99%座底3隻大師
我就係做到嘅人
今次三大師用咗50000石

上一次大師之後一路冇抽免費石到今次儲到10萬免費石

要儲石就每個月平平地課日抽止抽蛋癮
中就中唔中就算

免費石一定係留嚟All in大師
聽日應該有信/料 三叔又要準備開新post
咩信/料(新玩家)
信=DeNA每個月定期出既信 tease黎緊一個月有咩活動同抽池 有時會講埋其他嘢 例如新增功能 同未來plan

料=datamine 每個月月底嗰星期都會有更新 正常下午1點過少少官方就會放上store 俾大家預先下載更新 咁嗰更新既data一向都有高手挖到出黎 預先俾大家知道黎緊更新既內容
今次三大師用免費石補保保左雪拉比其餘兩隻日抽未中。果兩隻日抽唔中就算
正常就聽日
最遲星期二
中就中唔中就算
心態正確
開驚到家都玩咗咁耐
除咗大師都冇咩邊隻係必抽架啦

唔中咪等幾個月3000石pool簡出嚟囉
唔係大屍果堆勁快又出
信=吹噓嚟緊嘅重點抽池,預告吓下個月預告啲咩

料=吹噓完,見家長時間 aka 討論大會
次次講到啲限冇得唔抽,但抽完又真係用嘅次數又唔多,又冇話非佢唔得咁
OFF巴簡而精
話咁快又有showcase睇
https://youtu.be/uY4xFrMl2DE
想問新手第一隻ex係咪應該揀水龜定葉子伊貝好
咁多隻淨係覺得Z神有買貴冇買錯
1. 依家水箭龜夠唔夠tank一關精冠?
2. 依家依貝嘅用法係點?多唔多開拍?

我自己係ex水箭龜先嘅
但玩落去其實兩個都會ex 無咩所謂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞