[I/A]Pokemon Masters EX (105)| 寵物小精靈 ★利基亞雪拉比水君大師降臨(3)★

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
慶幸+1
蝸牛勁到仆街
9月時3周年應該會有節限合池,但照經驗得0.xx%唔知有冇得自選
鐵火輝夜個個系列半年都未復刻 有D忟水
拍3左, 就算跨2500都好穩
但同係季限, 勾魂眼11月先關池, 轉頭3月就入自選
dena好飄忽
同樣係季限 小刺蛋淨係復活節/復活節復刻出返 完全無自選過
我復刻冇抽
怕中長耳兔, 等緊佢入自選
長耳兔都唔差可以全體加速
幫到蜥蜴王
但怕抽到保底先見小刺蛋
1.5%好唔過大師幾多
望就望3周年自選有得揀啦小刺蛋堅勁
三叔聽日唔好再燈下喇
除非dena唔想30號出新池聽日係deadline
各位好
我個勳差 一般,冰,地,龍,惡
打剩阿桔 梨花 阿渡
諗住用13打梨花or12打阿桔

卡緊梨花試左好多次都唔得
用保母或者溜溜糖球rj一樣,蟲得依幾隻

5個屬我倉得依d貨,可以點zip落去打埋果3關,唔該

有依d升好既
第3關: 1水君(開第一次拍招),2梨花(降特攻),3溜溜糖球(降特攻+拍招)
第4關: 1幸福蛋,2雪拉比,3免費冰龍(打手)
第5關: 1地系藍色青蛙(炮灰),2主角比卡超(用傷藥幫打手補血),3珍珠空間神(打手)
你齊晒城都大師, 盡量升滿d免費神獸, 如果有3星4星糖幫d免費角色開石盤, 試下無EX贏唔贏到?
珍珠個主屬係計水定龍系?佢水擺頭會唔會唔計做龍
主角比卡超冇升,電得依d會唔會用哈烏好d

定抽隻帝牙番黎做打手拉水龜+地炮灰,因為電已經過左
冇野了,贏了,感謝大大無私分享
真 依隊蟲勁到仆街
有D後悔無抽敏捷蟲
無蟲場
蝸牛太撚勁,冇挑戰性

所以我今期蟲系玩大針蜂2000
大針鋒都幾勁,好撚大力
我配埋隻鋒女王落去岩岩好

本身配大劍鬼 但大劍鬼配所有物攻打手都岩 可以拎返出黎配其他

全大師讓一
等情報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞