[I/A]Pokemon Masters EX (105)| 寵物小精靈 ★利基亞雪拉比水君大師降臨(3)★

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

今日有減半rule
常駐大師級限定
其實都係睇玩法,如果點全攻,就算半減都係要拍前殺
劍狗呢啲要玩到2,3拍先會見到優勢
打傳說係幾好用嘅

2氣AOE都咁惡
差件妖精裝
差少少可以拍前殺
無卡比同明輝 抽唔抽個群星好?
巴打仲剩幾多石? 同埋抽齊三大師未?
抽隻帝牙番黎輔助Z神都幾撚正龍zone
但係要追到寶3核彈拍就難度x3啲糖餵晒城都三大師
我估佢同卡比會經常復刻

打左幾粒鐘終於搞掂
讓寵都真係會上癮
利基亞一下氣旋清一排
班主角搭埋d屈機寵
我搵左隻z龍掃佢地場
今次solo應該唔使re太耐

1弱毒 - 奇異花re傷藥 草場回血
2弱妖 - 無限草場雪拉比
3弱地 - 尼多王秒殺
4弱格 - 水馬flinch

係弱龍唔知邊隻夠資格單挑
可能都係出惡夢神
巴打都係玩讓寵+跨屬喎

40抽 1劍狗 2卡比 2帝牙 8金券
終於歐番次
三大師拍三 得返20000石
無課既話跳過啦
打鐵趁熱
不過城都天王太易

sync cd減半用好多隊都會kick kick哋
劍盾隊反而會順手咗
不過使用場合都係僅此而已

想問下我嚟緊應該淨係會課埋冠軍對戰果個劇情包(18500石)就算, 而家暫時有24000石,應唔應該追一隻卡比獸番嚟定係留石all in 3週年

三大師先入坑,另外想問吓我有嘅呢一堆寵入面應該點樣砌隊好菁英淨係打到5000分
自膠,第一張圖唔關事
卡比獸嚟講
下個月同樣時間又會見返佢唔使擔心
你有拍1明輝既情況下, 我覺得比卡可以跳過, 話晒得1.5%, 黑起上黎, 抽到保底都唔奇, 真係想要就等月尾拆包, 反正會開到7月頭
你唔夠打冠軍戰可能係唔夠EX
打手低拍, 唔齊剋屬, 咁應該EX輔助先
2層氣魄可以幫到你解決到唔少問題
建議先EX金鳳, 拍1已經好用

另外, 我唔係話唔好儲石, 但新手岩岩入坑, 咩都唔抽直接儲到8月尾3周年, 咁樣點得到常駐角, 點得到金劵黎EX, 新手偏偏最缺呢2樣
呢到話儲石等3周年果d巴打, 都係老屎忽黎, 個倉完全夠打先咁講
三大師得雪拉比拍3 無卡比無明輝 日抽緊,仲有二萬石留黎三週年好啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞