(精選) 近年值得一睇嘅動畫

162 回覆
12 Like 18 Dislike
留名
呢套真心好睇,不過本身呢套嘢都幾冷門
加上幾乎冇女角好多人以為BL而冇睇
但啲劇情同埋幾首歌都好掂,但唯一唔好嘅呢套嘢一路睇一路喊到仆街
留名
自膠 原來今年夏季番就有!

早排網上仲見到 人玩緊黎明爸爸同鬼滅既meme
劇情就麻麻 但粉毛同白百合真係型到仆街
odd taxi劇本真係超神,當你睇到所有野都係有解釋係推緊主線嘅時候真係
另外一定要同廣播劇一齊睇,會更加有趣
https://www.youtube.com/watch?v=Qgsw2X8yslA&list=PL-hn9YvtxGt6JqApEBigaGGe1fwg9mDZo
識貨!
好熱血又好真實,搞到我想即刻落街跑幾個圈
LM
啲人好似話劇場版會有後續發展 但評論話兩個鐘得10分鐘新劇情 我估 冇睇過動畫版既人 睇電影應該可以更容易入口

但係我覺得睇咗電影開咗估知道點走之後動畫就無咁衝擊
但係睇咗動畫再睇電影嗰10分鐘可能夠你衝擊多次
認同 我覺得極道超女有深度 冇睇漫畫 後面唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞