One piece 海賊王 1051話 高清中文版

331 回覆
78 Like 20 Dislike
Exactly
如果尾田可以由佢出場開始 逐啲逐啲畫佢慢慢變成熟 唔同事件令佢學識承擔 犧牲好多野
到最後忍辱負重到今集咁型 睇落一定好睇好多
空島黃金鐘就畫到呢個效果
最起碼大戰近呢10集寫下都好丫
屌 上一集仲喊哂話唔得 又畫到佢成日好驚訝 流哂鼻涕成個on9仔咁
今集無啦啦英雄上身
個反差會唔會太過突然
熟熟之術 隨便變人老幾十年
咩凱多 大媽一早收佢地皮
應該係最強果實
和之國終於完,拉咗咁耐布
霸氣好多時都防到果實能力
而且掂到先算啦
你不如話砂糖個粒仲勁
一掂全世界就無咗你記憶 仲要變奴隸
你地真係.....
同之前路飛個19五檔一樣
又係要fans自己幫尾田解釋

大佬 你要寫佢8歲好脆弱
咁你咪寫囉 有咩咁大不了
你大可以直接寫桃之助得8歲 我地唔應該將所有重擔加係佢身上

但尾田有咩? 佢只係將喊>>振作>>>頂唔順>>>喊>>>我要做將軍>>唔得 無限loop左十幾集 最後突然又變番型撚
甚至調番轉 寫佢8歲但有能力頂曬所有野 有咩咁出奇 依本係少年漫畫 無人會覺得突兀
依家問題係兩頭唔到岸 你地就自己幫尾田腦補

睇左咁耐op只求睇個結局
但你班op粉下下都花時間幫尾田硬兜 何必呢
你好好理解下咩係"覺悟"
我唔認為有覺悟既人 係會有樣野做唔到就眼淚鼻涕流 然後話我做不到 再俾人屌醒 然後都係做唔到然後喊

你問我咩覺悟?
明白尾田已回塘 唔再因為劇情柒而難過
只求結局就係覺悟
只可以話呢個角色塑造得好失敗
個個都話佢太細個唔識諗
但細路仔先係最直接最單純嘅人
冚家剷完之後正常最想做嘅除咗復國就係報父仇
但係好記得有一幕路飛被凱老師打暈咗
條撚樣第一時間諗嘅竟然係投降
睇到呢到真係無名火起

如果凱老師可以打死桃之助,由錦衛門做將軍反而仲好睇
由冰火島到依家
篇野潮文改架,波台大把改版啦
2年後佢都算半個船員
跟左大部份TRIP
和之國都完得幾難睇
9俠冇咩關鍵作用成篇就淨係寫佢地忍辱負重左20年
但實際行動做過D咩去完成佢地既復仇又講唔重
錦衛門算好少少
我相信Marco同以藏係呢一個系列可以無事
因為之後路飛對上黑鬍 白鬍團最有身份既幾個分隊長應該要出場一齊報仇
御田講到明自己國內已經冇能力推到凱多,出外搵救兵
佢地贏到御田洗叫佢地20年後出外搵救兵

錦衛門慘,佢老婆冇見20年
其實佢由比二五仔捉果下 講到咁有骨氣既說話開始 尾田已經可以將佢個心智成長寫返好d

但尾田係要玩膠 所以大家之後咁多集先會對桃子印象咁差

曾經有諗過凱多嘅最尾一擊係由9 俠&桃之助補刀,點知而家成班free rider 咁
沙糖果粒先應該比政府禁
船就應該冇得上
但會結盟啦
好似人魚公主咁 佢識控制海王類
桃之助識控制佐烏
到end game就會出黎助陣
孫中山啲fd
但前幾集真係好撚柒 整雲又喊幾集 聽到路飛死就話投降
其實之前個幕加個傷口
再話路飛係個傷口到搵到機會贏會好好多
桃之助變大咗 又成為新將軍 名正言順可以瘋狂屌女
篇野嘅原作就係我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞