One piece 海賊王 1051話 高清中文版

331 回覆
78 Like 20 Dislike
真心
其實鳩sir你有冇諗過睇下精神科醫生
見你咁多年嚟啲post永遠鐘意同主流唱反調
人撐你就屌 人屌你就撐
以前啲人屌火影係就話世界第一 依家屌OP你又話好正好好睇
呢啲其實係反社會人格嘅特徵嚟
覺得自己永遠同人持相反意見就係有型 見解獨到 有sense
其實人哋只會心諗你做乜鳩
最搞笑係次次見你自己講完自己自high 好似啲弱智咁講完自己笑
我估你都係邊笑邊流口水嗰啲人嚟
真心 及早治療啦 心理病遲咗搞咁就一世
和之國真係魚人島後已經開始寫
總共有無十年
我都覺得冇咩問題,尾田呢個島走左可能唔再畫了。
有人會擔心8歲做唔好將軍。
依家直接同你講佢有同理心,
有九俠輔助,會做得好好,
仲要係名揚天下「名將軍」。

解釋番和之國會慢慢變好了,

又間接講番世界政府入侵將會失敗,但想知點失敗,快D叫象主做野啦
應該差不多,錦衛門桃之助應該真係有十年

但唔知尾田會唔會解釋番。
點解明哥會有粒真.龍果實俾桃之助食到。

而且,係德島,
明哥可以準確叫到桃之助,錦衛門個名
唔知係唔係BUG
今集桃之助同上幾集好對唔到嘴,
所以先咁多人覺得佢贏先出嚟拎光環
好撚噁心
成個篇章淨係識喊
臨尾哎契弟咁哎先做到啲嘢
然後走出來話自己要統治國家
一直講佢係主將,佢一死左成個復國計劃就完。
佢靠佢光月家個牌頭,攞光環係必然。

兔碗監獄都試過啦,佢個名號召力好勁。

路飛話同佢合作,都屌佢要親自講。
唔係靠錦衛門開口。

其實一直都預佢有呢一幕。
前面推島推到膠D就真既
大個版桃之助幾型
人地有父蔭
你唔恨得咁多
咁樣留俾個女真係大整蠱
定其實真係想留俾個女婿
都明既

弱者冇資格做御田女婿
和之國仲未交代黑刀秋水,同狐狸仔
尾田會唔會唔記得左
今集ok
都唔知俾幾多人屌過
邊一話完全留意唔到
草帽大船團果次ok呀
咁真係大獲

但冇露過面架,只有黑影,講過佢個樣好似某人,之前一直都係變大龍形態。

賣關子賣到今集先講個樣係有幾分似御田
自己搵啦
桃之助唔討好, 亦冇成為名揚天下最好將軍嘅說服力
今集劇透將來係名揚天下名將軍都好丫
佢話佢只有8歲,比其他人有同情心同情義
勁有心整合集
呢d經歷足夠佢成為一個好嘅統治者
但對佢係劇情上嘅發揮同作用少少失望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞