One piece 海賊王 1051話 高清中文版

331 回覆
78 Like 20 Dislike
錦衛門仲難殺過四皇 比凱多打到翻哂白眼再補多刀都仲可以生勾勾行番出嚟
佢真係死好命 死完老豆老母仲有班家臣
羅賓係成個奧哈拉係地圖上消失左
羅8歲中珀鉛毒
死全家
成個白鎮俾海軍清洗
桃之助係全套op所有細路中最垃圾 沒有之一
sit up大師
唔係屌佢
係屌尾田將佢個性格扭黎扭去
呢個講咗好耐,由pH島開始鋪到今日打贏凱多,一入新世界就打四皇,但係感覺入咗新世界好似無耐,打機趕收工咁
桃之助仲型過 5 檔
講緊招「熟熟之術」 個忍者直接用忍術將凱多變老咪好屈
大把能力都屈,
最簡單,理論上羅都可以偷凱多心臟,
實際上,羅連大媽換位都做唔到

所以最大問題係能力者,應該影響唔到霸氣強大既人
桃之助最大個問題係變大20年之後,佢8歲嗰陣時反而冇咩嘢。

你試下喺你最後今集張圖前面,加返佢仲係隻龍整雲嗰時叫晒救命,話想放棄嘅圖,個反差真係大到
https://youtu.be/ywZD6mdff0U
呢條好笑,邊個鐵塊邊個就俾人打到PK
但御田識睇字 聽到聲 大和就得大波
利申:想大和入
呢層真 明明寫佢大左20 年
但一直無咩發揮 整舊雲又喊哂口 拖拖拉拉
想話佢仲係8歲 已經有好大進步

咁佢人型出場就做返個8 歲小朋友人設 謙厚d俾人知佢係個花瓶 係精神領袖 需要大家幫肋
咁都Ok 接受到

但今集又扮哂型咁出場 仲好意思話 自己個名係天下無敵 點接受到
最撚求其嘅寫法,咩一句霸氣勁得濟就無效,無視所有邏輯
比羅切完一刀之後 錦衛門條命仲硬過巴基
大和真係好撚正
重睇啦
犧牲20年壽命=大20歲?
乜鳩...
成日覺醒完轉過頭又細膽返
跟住轉頭又覺醒話要幫呢樣果樣
點知又喊話都係做唔到
明明寫佢肯用廿年命時變大龍就已經係豁咗出去
仲有咩好驚…
烏索普已經係好例子啦
2年後咪又係咁
桃之助震鳩晒都因為佢經歷唔夠,知識唔夠,慢慢學囉咁多家臣幫佢,仲劇透佢100%做得好

件事當完左架啦
做老婆每日生活點過
D人成9日話海賊王回塘, 拖劇情

但桃之助出黎執死雞, 9up幾句都睇到我毛管戙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞