【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯VIII

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
Akua
Drink! Refreshing Dream, Sink Into Akua

https://open.spotify.com/album/3XgPx41WGyCR0hLsYC0RZM
#korea #cassette #封面5分 #shoegaze #dream pop #lo-fi

你玩我呀?
雖然幾好聽

佢地話自己係,我就信佢。做人最緊要有自信
Animal Collective - Prospect Hummer

Animal Collective - Meeting of the Waters

Animal Collective - Fall Be Kind

AC啲EP一向高質 連續聽咗三隻

又執過個位

Fight club
好鍾意個包裝

但係要撕爛佢先開到

我仲未撕
唔捨得

SACRIFICE
不過唔使撕都開到 仲有句嘢送俾你

今日同同事講我旅行半個月日日都係食falafel, 佢竟然唔知係咩黎

聽埋首Falafel就瞓,迎接星期一

首歌好得意,聽到我會心微笑
今日同同事講我旅行半個月日日都係食falafel, 佢竟然唔知係咩黎

德國冇其他嘢食咩

btw falafel我麻麻

德國冇其他嘢食咩

btw falafel我麻麻

香腸同豬扒law

R.I.P Prodigy

R.I.P Prodigy

我生日果日收到呢個消息
唔開心左成日

你唔係放呢隻嘛

你唔係放呢隻嘛

咩黎?

你唔係放呢隻嘛

咩黎?

mono the last dawn/rays of darkness

我冇呢隻不過好少聽, 巴打賣 $220 其實我都有d想要不過寄俾我就盞搞

你唔係放呢隻嘛

咩黎?

mono the last dawn/rays of darkness

我冇呢隻不過好少聽, 巴打賣 $220 其實我都有d想要不過寄俾我就盞搞

叫人幫你帶番美國囉

你唔係放呢隻嘛

咩黎?

叫人幫你帶番美國囉

冇人嚟 同埋佢應該賣咗啦

你唔係放呢隻嘛

咩黎?

叫人幫你帶番美國囉

雖然我prefer放比熟人
不過無人理

你唔係放呢隻嘛

咩黎?

叫人幫你帶番美國囉

不過無人理

我有黑膠機就買撚左喇

你唔係放呢隻嘛

咩黎?

叫人幫你帶番美國囉

不過無人理

你d post rock cd都高質
講經咩你地 講到明等錢用都唔kill

你唔係放呢隻嘛

咩黎?

叫人幫你帶番美國囉

不過無人理

我有黑膠機就買撚左喇

想買就梗係照買啦 黑膠機後補
講經咩你地 講到明等錢用都唔kill

口味差太遠
同事話有啲陳年黑膠唔要
問我有冇性趣
其中一隻係汪阿蛆嘅楊門女將
要唔要好?

咩黎?

叫人幫你帶番美國囉

不過無人理

我有黑膠機就買撚左喇

賣左仔喇佢
同事話有啲陳年黑膠唔要
問我有冇性趣
要唔要好?

個個都知你迷戀阿蛆

叫人幫你帶番美國囉

不過無人理

我有黑膠機就買撚左喇

賣左仔喇佢

賣仔莫摸頭
同事話有啲陳年黑膠唔要
問我有冇性趣
要唔要好?

買, 然後擺喺你間房最當眼位置
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞