港產片不死(21) (緣路山旮旯/闔家辣/七人樂隊/智齒上咗Disney+)

1001 回覆
32 Like 5 Dislike
【 #海關戰線 先導海報曝光💥】
#張學友 #謝霆鋒 相隔12年再度合作 !!
高級督察 #張允南 ( 張學友 飾)持槍護關,調查員 #周正禮 ( 謝霆鋒 @chefnicookies 飾)奮勇前行,面對逐漸逼近的危機,他們堅守戰線,絕不退縮!
「雙影帝」跨越12年光影再度合作,#絕密任務執行中 ‼️

https://www.instagram.com/p/CfAzORUpZuj/
我: I can’t believe Disney + dissed the entirety of PCCW. The Richard and the Li family, its subsidiary Companies, all of their Businesses and the entire Eastern Hollywood community.
Herman導演、李敏編劇、謝霆鋒武指
真係搵唔到理由唔睇
張學友其實有幾套都真係幾值得拎影帝,係差少少運氣
佢同單春都係做戲絕對唔會差過唱歌
每當變幻時
十二夜
咁又唔會.. 佢唱歌都應該top1% 接近神級 演戲應該冇呢個level
暗色輸畀阿王
最鍾意愛作戰
古生都要交人頭出黎幫手拍愛國大片了

預咗
汁?
依個時勢人人都盡做架啦
最緊要默默咁幫翻香港做野咪ok囉

正如今日黎生古生都上左台
但佢兩個無出力撐本土娛樂圈咩? 事實上唔係呀嘛
終於
唔係III級
唔係III級
合拍片加仲要喺中國上映就基本上註定冇三級
上得大陸嘅好少可三級嘅
(所以紅海行動真係搞到人R爆頭)

要翻睇多次神探先
我諗呢套應該同神探無關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞