[CHAMP14N] 皇家馬德里季尾球迷慶祝及討論區

1001 回覆
19 Like 11 Dislike
<< 歐聯14冠🏆 >> 皇馬歐聯字章優惠⚪️🔵

雖然無哂衫,不過本店嘅字章優惠繼續做緊㗎!😆

🤩 可訂購心口決賽對賽 $150 (包印) (預6月中到貨)

👉 以下歐聯字+章 優惠價 $250 (包印)
(主場) #4 ALABA // (主場/作客/3RD) #8 KROOS

👉 以下歐聯字+章 優惠價 $300 (包印)
(全部主場) #10 MODRIĆ // #14 CASEMIRO
#20 VINI JR. // #25 CAMAVINGA

👉 以下正價發售 字 $200, 章 $200/對 (包印)
(主場) #9 BENZEMA (需訂, 預6月中到貨)
(作客/3RD) #9 BENZEMA (有現貨)

字章印埋或散上亦可,數量有限,售完即止👍
✅ 可到店購買 或
✅ 可inbox Payme/轉數快/過數付款後寄順豐到付

——————————————————

少買波3,算唔算係公價?
合理囉
但其實季中買最抵
係咪買到㗎 又利雲 又盛
買kane 其實有冇得諗?
前鋒真係諗唔到有咩好野
後生既諗到isak 但又未夠班打正選
買nkuku打cf咪得囉 條友rb前場咩位都踢過
收皮啦,利雲沙維果2個 你嘔番出黎先啦
可以周圍問下先
上面有一堆鋪頭 去fb問
熱老闆要億5先放 太貴
咁真係算 貴到咁
你都唔差
唔想爭輸比麥包皮
雲爺爺想買
為淡氣,果時簽唔到尼馬,即刻簽維go 同 reiner 番黎 順番條氣
呢個真係癲 你英人係英格蘭就話特別值錢姐 關西班牙咩事 仲要標咁貴
晚打有冇試過係自由球 free kick買 見佢都有決賽版 諗緊
成日都覺得英人賣去外國唔應該咁貴
英人起外國又唔係咩特別球員 重要晒外援位(?)
你話外國賣返英國既英人就話標貴d姐
1499唔平啵

我搵左間買過一次既FB訂 1199
welcome kane + son
2億打包OK
求名
依個可以 最緊要要埋son
啱啱睇 截左單了

我係個朝拎冠軍同佢訂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞