[CHAMP14N] 皇家馬德里季尾球迷慶祝及討論區

1001 回覆
19 Like 11 Dislike
留細佬多一年啦
市場上有幾多個肯甘心做後備而又正正常常嘅左閘呀
重點係可以配唔同戰術用
落後焗住要攻嗰陣佢仲好過mendy
細佬
細路唔續約
好似係皇馬唔offer
有renewal, 不過pay cut off, 76開過聲唔介意細路留隊
e d 第2日就要down 定,隔左個禮拜好多外國精華網就版權下哂架

d 外國forum 個d 就一場波d 片要5,6gb , 好撚大我都廢時down
都好ge , 咁樣真係光榮走,睇下c7 r4
係youtube 打real madrid reaction , 出埋d 利疤迷 d reaction
依條女好似岩岩先一齊

條女話古圖一年前ig溝佢
睇咗 見到佢地好嬲好嬲就好笑
反而想搵翻安daddy雲尼入波嗰陣個樣🤨

Thank you and Goodbye
Good morning to the champion of Europe!
好撚正 成隊皇最正係佢

跟住到辛狗果個
四強八強次回合果啲疤狗reaction先正
now e有段直播片
王宗堯果三個完場一臉死灰
唔建議係官網買衫印字
又貴又柒 啲印字有時亂印
兩場加時捱到六點睇住我皇晉級都咪話唔殘忍
佢地疤定只係 車/鏝 如果係疤真係抵死 捱夜陪我皇進級
打自己名是否可考慮下 好似得佢地齊字
• Rudiger ✅ [announcement 🔜].
• Tchouameni: Monaco fee talks.
• Forward targets identified 🔜.
• Modric - 2023! ✅
• Nacho - 2024! ✅
• Vinicius - 2028 ⏳
• Militao - 2027 ⏳
• Rodrygo - 2027 ⏳
• Asensio & Ceballos❓
• Marcelo, Isco & Bale. 👋🤍
你問下香港啲鋪頭有冇
冷門字香港無人敢入
聽講一入最少要20套

btw有無人知有咩辦法買到古圖綠龍波衫?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞