[CHAMP14N] 皇家馬德里季尾球迷慶祝及討論區

1001 回覆
19 Like 11 Dislike
聽住先 ,
積仔應該係唔計聖卡吐踢得最好既一個
無佢,可能少兩個歐聯
抵比佢啦
世一右閘 最大弱點係肥底跳唔起
比祖mandysuki 屈左兩年
希望佢真係踢得番起
踢番全盛既3成都夠屌打辛 機師
身高差咁讓 好正常姐
都係既
其實又無乜邊隊會擺個米九打邊
除左第一場俾鉋鈹撚之外,其他基本上都應該係歐聯11人

仲有vvd 同佢夾 2個跑上跑落未停過,成條右路佢2個打哂,補番右翼 唔掂ge 問題

阿go d one touch 同入攝就一流 , 阿維就跑狗

希望佢2個繼續進步 , 賓周踢多1,2年 , 加埋h7 咁講 , 前場其實唔洗買人都冇問題

中路kcm 有卡馬 vvd c8唔知留唔留到 ,如果買到touch me 基本上都唔洗煩

反而lb 同rb 應該要入貨 , 細路走左,阿積一傷得番機師係到,vvd 踢rb 太浪費
下年世三會踢出新加坡
不過 vvd 唔知點講好,rb cdm cm rw 都踢過
好似又係萬能插咁
佢都未撚踢迷乜撚
一唔用廢辛
幾大分別
佢真係快d躝算
vvd長遠都係打番中間 佢既波底 靈巧 腳法始終唔啱打翼
佢打番中場 呢幾點反而夠用 加上佢速度同體能可以大範圍覆蓋中場 傳球視野亦出色 又可以多D遠射機會

所以都係個樣野 安76一定要多D輪換中場 卻老就係一例
上半季佢好FIT 控制哂節奏 傳波又準 但chur太盡搞到大跌watt
反而呢幾場休息多左就上番哂力
真係襟撈
係 希望佢休賽期變返瘦底
依家已經瘦返了
下季會重覆22連勝崩盤劇本
肥世三=占,踢半季好波
過完世盃全隊跌watt食雞胸
到時又食漢堡
你叫卻打4-3-3打強隊都會出事㗎啦
唔關休唔休息事

無4中場根本無咁容易猜返出去
你睇返利記攻勢集中係右路 正正就係因為卻老跑動太慢(跑得多=/= 跑得快)
同時維又無完全收晒喺後面防阿諾
安狗又刻意放個波俾利攻

結果右路就俾軒達臣 阿諾 沙拿瘋狂圍攻

相反積 vvd 嘅活力就足以守死diaz robertson thiago嘅左路

聯賽最尾幾場踢返3中場都唔覺卻老上力啦
所以安狗輸完下體個場已經話vvd係starter

結論vvd好波
洛迪高打右路唔係唔得,只係傷完兩次,速度慢咗,唔可以再落底
如果好似季尾對利雲特咁,係右邊入返中間同Benz玩小組,咁就好屈機
另外都可以留意返對鏝第二回合,洛迪高後備上場入個兩球,佢都係喺中間,反而條右路讓咗俾呀辛
安2季 出事了
已經見唔返見人就過, 帶極唔甩既世3
洛迪高本身唔係屈速球員
我唔覺關佢傷唔傷事
就算打左路都唔覺佢爆人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞