信用卡討論區(114)新網購卡新飯卡

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
https://www.apple.com/hk-zh/shop/help/gifting
有機會隨時變自己睇住
同埋記得上年試過唔比用gift card買新機,自己睇路
我就係想降到1萬,你係app到禁定係直接打上cs?
我等左5日先有sms,可能係確認完張卡冇耐就申請唔得,過一派再試過
大貓world debit
想問下申請降limit會唔會有咩後果例如降tu或者影響以後批卡
之前申請升limit 本身$10000 學生果陣申請 但覺得個額太多想降
張wkwk又想降
Hi想請教下咁多位,我想申請張信用卡主要想賺里數,想下年換機票咁我本身用緊simply cash,請問大家推薦邊張信用卡好,最好有得waive年費同埋迎新比較多里數賺(9月買iPhone)我年收入大約300k左右
Same
Must return the credit card with a form back to card center via mail
張張卡都唔同賣點
你又唔講下自己消費習慣
同埋呢度冇keep update迎新
想知迎新嘅自己搵下啦
唔洗還卡
填表就得
我寄信 乜都唔洗搞 卡都唔洗還
好快cut到
想問下如果去餐廳食野用apple pay (visa白金)
食唔食到賞滋味2.4%?
定係一定要碌卡/paywave先得?
tu極低 有無卡可以申請到
想知你申請嚟做咩
想純粹網購下 limit 8k左右就夠
請問有無人知渣打額外3% dining spend promotion 所指既”外賣美食平台” 係咪包埋 foodpanda 同OpenRice app?
Apple Pay ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞