信用卡討論區(114)新網購卡新飯卡

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
邊張卡又唔講
自己睇下T&C好唔好
其實我都好有禮物虛心請教
都係搵唔到先虛黎問
我打漏左咩卡姐 有冇必要咁覆?
其實我都好有禮虛心請教
都係搵唔到先黎問
我打漏左咩卡姐 有冇必要咁覆?
因為通常嚟呢度問得都係伸手黨
你又冇講自己已經搵過
為你帶嚟hard feeling唔好意思

所以係咩卡
有寫包PayMe 增值咩?
Red卡批幾耐 成個星期都未有消息
拎wakuwaku 好過啦

屌Citibank 老母又要上黎腎下
兩年申咗十幾廿次都唔撚批
10K requirement嘅卡都咁高竇,次次俾人工Stament都唔批。
今次俾張有幾十萬嘅account statement 佢都唔批,仲要係佢citi plus account

可唔可以話我知咩事啊。
1500AGC其次,我差一張就儲齊里數卡。

真係屌你老母

HSBC Premier AE Plat Charge果啲有齊曬都唔批PM

利申:TU A咗十幾年,過1m total credit limit
兩日批左
之前有冇做過啲乜得罪過Citi,佢好小氣
你好似申請得幾密
岩岩醒起

又中
不過上次唔記得中咩野券我都費時去拎
好似係戲飛…..但當時根本冇戲院開
之前申PM唔小心剔咗如果唔得就俾次一級嘅卡
最後俾咗cashback 我,冇啟用過就直接打上去cut咗
明明兩張都係vs都唔俾pm我

過咗咁多年都咁撚小氣。
不如我寫張悔過書俾citi你,你批我啦。

我要張PM啊,同埋次次都唔俾我食1000 AGC
PM唔知點解係異常難申請,明明要求唔高
但reject個案超多
剩睇要求明明cash back一樣但好少reject

BTW而家兩張都冇VS啦
去拎抽coupon code嘅print out,醒目
每月轉幾多?
屌 點解我要洗成萬幾先有獎賞錢
睇岩野就食咗迎新先,申請完第二日有卡拎
現金回贈係咪渣打個張最好? 1.5%
年費要咩條件先免到?
先拎 CB 再申請 PM 即批
Share limit
有戶口會易啲waive
不過好似都有失敗例子
其實廢卡黎,
我打算拎埋AGC同本身迎新avios就擺落櫃桶,有特別嘢先拎出黎。

重點係我想儲齊里數卡啫。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞