想問下油漆個價錢合唔合理

156 回覆
1 Like 26 Dislike
625尺想睇下換牆紙or 油返油既價錢
你要計番個尺價先知貴咗幾錢。自己拉拉條大約數。
立邦5合1好L平,剷底剷到咩程度?
牆紙唔包手工4皮加埋油6皮即係10皮搞牆身都幾大咬 你問下佢工期幾耐咪計到師父幾錢日
油都唔係問題 最大問題係剷起啲牆紙再剷底
我$500
屌老土到
好撚老土
立邦五合一兩卡,夠油600尺,連埋其他工具都唔使$1000蚊

收$60,000

我教你啦,用Call 師傅 app,寫低自己幾多呎,需唔需要剷底, 10分鐘內一定超過五個報價
我唔明香港油油咁撚貴,我係外國都係自己油
人工都要錢,唔想使錢既咪DIY囉
咁唔同嘅 香港油嘅手工真係好
我都係外國 啲dry wall有texture 唔一定要磨到滑一滑先油
外牆我買埋噴槍玩
自己油會買好啲 用sherwin willaims
大家冷靜先 個張相係我買返黎個時 個兩張單係我問佢如果換牆紙幾錢 同如果唔要本身牆紙再試返油既價錢 唔係加埋兩張 但都想合合唔合理 Sor 199
幾萬蚊。。搵老襯呃傻仔
仲有本身係牆布黎
無qty無rate 叫佢比返break down先
Sor 粗人一個 break down咩黎?
手工做乜望無乜問題…..不過60年代風格來講唔錯
分番細項 料錢幾多
手工費幾多之類
不過我估對面未必會拆開比你
2至5皮
唔係唔俾錢,剷底再油多三浸油(連埋天花板),要幾多工?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞