而家攞第二你好撚開心?

250 回覆
399 Like 17 Dislike
未踢就話咩平常心
輸左就屌哂老母
依家似係你怨
其實呢度啲連登仔同嗰個版主一樣
你哋係咁講到英超足總承認就大大聲
而走去選擇性無視其他得益
如果每場波有得益都要上訴要求賽會道歉
英超咪好撚忙?只係咁啱你嗰一球係賽季尾段
有機會影響到邊隊冠軍同埋降班 所以英超先焗住道歉姐
但係你敢唔敢認你過去38場冇黑過人
而唔係而家走出黎扮晒正氣
平常心無得輸
進可攻退可守
喂唔好咁啦如果調轉係猁俾人針對制裁應該要講一世了
而家講緊係咪英足總冇話誤判嘅判決就一定唔係黑?
你同個利狗版主一樣又喺度提住提住

邊位師兄咁大膽走去惹啲白卡怨婦
見你班猁狗開口埋口話人黑哨好睇唔過眼啫唔講以為係咩正義之師黑都冇黑過
車狗係怨都怨左自己隊單刀幾球都唔撚入敗家先 似猁開口埋口就黑哨仲要場波唔關自己事都跳出黎咩 做好自己咪捧到盃
睇過熱刺打弱隊就知對面大巴陣就唔識踢
反而打強隊比人禁住黎打就開正佢地嗰範
未踢話係四冠王,
輸左就話平常心,
暗地屌曼城黑哨。
我利點樣唔輪到你係到指指點點

反正已袋兩冠,過幾日拎埋歐聯就三冠王
永遠猁狗都係最撚慘
全世界都針對緊你地
你地又幾時去信英國足總
要求設立全年最可惜最有體育精神大獎
咪就係用返你地猁狗個logic提下你地
人人都針對我利,屌晒你哋老母

假假哋都叫三冠王
如果唔係黑哨 贏撚到咩你
https://lih.kg/3014419

猁迷入去回應沒
有名你叫怨婦痢 你當佢流架?
依個post原來係反諷
話人怨婦 點知仲講緊幾個月前聯賽盃果球offside
話人成日提黑哨 點知又係自己日提夜提
樓主高質 用利迷反諷其他球迷
傻尻 用緊你地斜到冇得再斜既標準笑緊你地咋
不過冇腦蠢少少 係難啲明既
見你啲猁本身打曬飛機4冠 後上奪冠真係笑撚死人
最後做唔到瀨黑哨
而家用緊你地個logic笑鳩你地啊懞撚
你都幾撚蠢
死撚開幾時有話猁迷啊戇鳩

一屌你就猁

你係死鏝狗啊?

已經講過無數次,誤判到出信道歉係呢場,你死兜做乜鳩,你搵到第場錯到咁咪駁到囉

而家佢哋屌兩句你又唔撚比,好撚心你隊嘢佔撚咗便宜就靜啦,仲夠薑大大聲屌返受害者轉頭,知唔知醜字點寫啊,傻鳩

鏝咁撚勁 , 做乜一隻歐聯都冇啊,陰功豬
個「你地」有無包埋上面車迷手足呀
你講d野係難明既 ,因為你講既野其他隊球迷都做緊,包括所謂打飛機4冠,所以真係唔知你指緊乜
定係猁原來包埋車迷,咁我就明啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞