而家攞第二你好撚開心?

250 回覆
399 Like 17 Dislike
Facebook班球迷係咁 全部都癲癲哋
為英超漂亮 長期舔著失盃的創傷
你擅長 製造你無冠的偉大形象
凡是盃裡有英超這個字 才會失
嗰兩隻thiago fabinho場場踢人無牌
人地隊踢人就茅 自己就熱血防守
班猁永遠都受害者心態
同巿那間護級仲開心過第二那間🥳
我網上見唔少利迷講嘢好有骨
平時J下net spend少
到依家鏝贏冠軍都要加句洗咁多錢係值得攞 話自己洗費唔多追得咁貼算係咁

平時又話自己隊波邊個嗰個廢 又水貨又剩
但其他球迷笑佢地球員個陣又會扮晒理性分析咁
對強隊廢隊都燈波就講到厭

永遠自己扮到幾弱勢 但真係俾人笑又會發爛渣
就好似啲人話自己唔溫書 跟住考到高分又串柒柒咁 考低分又話自己冇溫書 差少少攞最高分又會單單打打人咁
前幾年,自己隊波排撚到差不多去到下半版仲日日追擊獌
宜家人地以其人之道還比你姐
你又要屌番人
隔離場有黑就放到最大
猁有份落場黑既就唔提
你黑人個d就唔影響大局
仲要係幫愛華頓申冤低賤到
而家咪睇番隔離po有證有據
咩唔睇唔提
用你個套咁其實你隊都無份踢講咩黑
低賤到
賽會無話係誤判,即係無誤判
喂 叫足總補番個英超亞軍盃比你囉 咁唔忿氣 死怨婦
下屆自己安排球證,睇下有無冠軍拎
係既係既
盧卡古個球就黑
Matip果球就係foul
咁我隊波輸左就一定係果哨啦
終有個隻賤種文尼 成撚日陰陰濕濕 似足隊波
YNWA講到好團結有猁迷理性講返其實盡咗力自己又石失分就要俾人屌 咁樣內部分化叫永遠不會獨行收皮吧
搬返你地套logic
matip 果球早幾場曼聯都有球類似既入波吹走左
邊算黑 英足總冇話果球係誤判
岩呀
所以我唔明點解車迷話黑既
盧卡古果球英足總有話係誤判咩
英足總冇話誤判就唔等於黑係你地上面提出黎
做咩又屈落車迷度
呢個reply咁多負皮做乜鳩
起左底 假利黎
所以咪想了解下黑哨定義呀ma
見上面有車迷話黑左
仲要咁多年先得一個英超 係激氣啲嘅
您都戇尻 而家係講緊您隊猁隊別怨婦 係咁搵返一場講
自己得益就靜過閪選擇性失明 你地講到點都要計返個一場咁呀嘛 咁又洗唔洗請返個人專門日日睇返咁多場波邊場有誤判計返過啲分俾你呀成日講到自己咁撚慘 又唔公平又盛
收皮啦死怨婦
是旦啦你啱啦 足總冇道歉咪冇黑
再講落去又話我地怨婦
作為軌 經過連續幾季俾VAR針對 已經對黑唔黑呢樣野見怪不怪了
講真今季又俾人制裁、前中後換血換到一半、左右閘傷曬,攞到第三已經要打飛機慶祝
唔明點解利迷輸波就搵人出氣,已經俾咗個FA cup俾你地仲想點
又係呢個page
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞