而家攞第二你好撚開心?

250 回覆
399 Like 17 Dislike
咁似疤迷,自己黑鳩人嘅唔講,永遠淨係話人哋黑哨
利狗年年都話自己主導架啦
今年鏝剩返10場左右果陣係榜首班利狗都話自己主導緊
原因係「因為唔覺得曼城會贏晒」
成班都痴痴地線
如果你老母喺生你之前就瓜咗老襯,咁喺佢嘅世界利物浦永遠都係英格蘭最強球隊
話時話 今屆 big6 歸位
我剩係記得季中個個都係咁講英超欠謝拉特一個冠軍,講到好似捧撚硬咁
livarpool真係有特權架喎,英超誤判當食生菜,但淨係道過1次歉,咁就俾班怨婦拎出嚟日日講
睇咗咁多年波最開心就係每當猁記一失冠班柒頭就衝晒出黎做怨
成日話自己冇運
其實就係最撚有運果隊

講緊痢
其實都由雙位數追到差一分,結果論嚟講實係覺得可惜,但佢哋已經可以做曬要做嘅嘢,仲屌乜鳩

賴三賴四搵嘢鬧又話黑哨又搬舊嘢講,講到自己利物浦最清高最正義,其實咁樣仲更加輸唔起,好肉酸
最衰冇贏晒38場
馬列斯幫到盡啦怨閪咩
猁成班不死人又唔撚講你估你never wal alone 大撚晒咩
我唔係英超任何一隊既球迷,我都覺得痢迷真係特別戇鳩特別黑人憎

球證又怨,受傷又怨,乜撚都怨,勁撚care又要話平常心啦輸慣啦,成日打埋d感性長文,又鐘意話其他球會有錢,唔講真係以為痢係小市場細球會成隊青訓。
今朝公司班猁個個死老豆咁樣
好撚開心
班猁個個話留力歐聯喎
屌你老味又cap鳩利記四大才子啲文,尊重啦吊
我利+2gc 咪撚針住啦
英超依d黑哨聯賽拎唔拎都罷
痢狗真係近年成鳩日亂射到成地精 但最終都係柒
講到連登唔係咁
重複的眼淚就是痢自欺的安慰獎
咁公道講往年都有試過話誤錯道歉
part of the game
無證據顯示到個human error 只係針對某幾隊某個賽果
你想點解決, 咁唔通真係FIFA 咁用AI判咩
fifa AI都年年有hang機啦

無出信認果啲誤判都大撚把啦, 如果係都否認話無公開出信唔計咁你真係on9到仆街
少張黃牌 少個角球 少個罰球人地又可以屌你話爭呢分好大影響, 唔撚通你12m 100%入咩

條數係咁計 乜鳩都賴
你不如屌埋邊場邊場個草地唔靚, 個波唔夠氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞