而家攞第二你好撚開心?

250 回覆
399 Like 17 Dislike
我同樣用緊你地logic去話「你地」呀
唔係咁就唔明呀
個po講緊猁狗拎返鏝狗啲誤判出黎講
所以上面先拎返車狗嗰場聯賽盃判決反駁
而家提返你地一次 你又話咩日提夜提
我想問個logic係乜鳩

就係見你哋猁講到好似得自己俾人黑咁
舉返啲例子話你都黑過人話返人怨婦 on9
個場完咗之後你有冇見過好多軌上水怨?
多數都係屌自己MM 把握力問題
利迷得淡笑
算啦利物浦係正氣之師點會黑人
舉返啲例子比佢哋聽就話你都係怨婦
駁唔到就諗住同化人
Sorry而家除咗熱刺之外是但一隊Big6拎英超冠軍都多過你
你同化唔起
其實用下腦做多一步望下ID 起下底就知我唔係鏝
我都有份笑9過鏝冇歐冠 傻尻
呢個post好明顯就笑9緊班猁狗成日都要沖出嚟充當受害
自己得益嗰啲就從來都唔講 不如睇吓我上面 send出嚟個 post猁狗走甩幾多場紅牌先啦
至憎猁
撐賤種也不撐怨婦利
你有用腦就唔會鳩屈人猁啦按你邏輯,你咪一撚樣係鏝 人哋(包括我)同你講呢場,你就 keep住讀寫障礙咁睇唔到,唔回應

你叫埋賽會認晒走漏果啲紅牌,追加返比佢囉乜春嘢衝出嚟充當受害者乜原來而家睇波要咁高要求,呻下唔公平唔得嘅

你係要走出嚟引戰

照你啲邏輯講法,你根本連當年北京電視機都可以屌車仔添啦,話佢做乜唔入多幾粒
你都戇撚尻猁係咁呻唔公平
舉返例子比你聽 你就話人選擇性無視?
鏝係個場得益咗你事實但猁係咁呻呢場有乜用
如果以相同標準猁咪又係有得益
除非你雙重標準啦
猁可以呻人唔公平 唔係猁就唔可以呻猁唔公平
球壇黑社會?

事實嘅全部猁得益冇講過
係呀 猁永遠都係受害者
全英超都迫害緊你地
惡撚過我屋企隻狗
笑撚左
贏撚晒38場咪唔洗理人囉,係咪
似係
一齊討論一定要人跟佢個point咁
控制慾強
呢種人做老豆應該會好L專制
講到第二好易咁,係無人記得第二係邊隊,但作為球迷,有第二覺得收貨無問題啦
之前唔見佢地講, 一失冠就拎返出黎講, 成件事好肉酸
點會無人記得啊
史上最高分第二同史上第二高分第二都拎哂
咁事實阿仙奴同愛華頓果場真係黑哨喎!
季中差十幾分追到一分我覺得ok啦
之前咁多年無冠都仲睇唔化
又嚟淨係計英超
創會至今拎左幾多個聯賽冠軍呀車狗
歐聯冠軍又拎左幾多個呀
講歷史你隊波又冇
講現在今季又輸哂啲決賽
G持痢, 但痢迷基本上都係賤種, 特別FB果班
車路士係俾人黑嘅始祖,從來只佢車迷可以話佢地係俾人黑,利迷講就怨婦/你都黑

車路士俾利記連黑兩個杯,北京電視機2.0+3.0,係最撚慘嗰隊,車迷一個post都無出過,怨都無怨過,簡直係俠骨仁心正義之師
笑撚死 你同FB班怨婦利有乜分別

洗唔洗問埋樓主隊波今季拎左幾多冠軍?

今季利迷串人得兩個板斧

1.你愛隊排第幾
2.你愛隊幾多冠軍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞