<不安>公廁幅牆有利是封,求解釋

367 回覆
186 Like 5 Dislike
比張圖嚇左3次
樓上張圖

張圖嚇到我落床開番枝燈定一定驚先

屌我都驚左驚

有無文字版描述幅圖

一個冇樣既女人
樓上張圖

張圖嚇到我落床開番枝燈定一定驚先

屌我都驚左驚

有無文字版描述幅圖

一個冇樣既女人

身材幾好,中和左d驚嚇
已經入咗你部電話到,一定唔好再用部電話。

岩岩俾師傅睇
佢話已經入撚埋黎呢個post 大家一齊仆街
攬炒飛機杯
今晚唔瞓了
都係因為你地班撚樣嚇鳩我

聽日瞓晏教用嘅鐵鉸剪已備好
利是幅下面嗰啲血跡黎?

似屎醬多啲

利是封甩色咋?
今晚唔瞓了

屌你 真係信架
女鬼照一枝扑佢
今晚唔瞓了

佢地嚇下人架咋 你冇接觸佢應該冇事
今晚唔瞓了

唔係呢D鐵較剪喎,老友

你等等我揾圖

心都寒

嚇死
泳池定巴士站果個呀

祟仁街公廁
順住寶光齋 服務態度好西嗰間上海榮X川菜館 垃圾站 條街行入去

街市公廁,我寧願上市政個廁所,

街市公廁隨時臭過大陸高速公路個廁所

講開又講
去過觀塘都應該知
觀塘市中心巴士站近六蚊四舊煎釀三寶小巴站嗰度 沙嗲皇橋底 五金舖對出有間世界級臭嘅石屋廁所
嗰種味真係方圓一公里都聞到
有無巴打去過嗰個廁所可以分享下
講真 寧願瀨屎都唔會去

人樣黎?
今晚唔瞓了

唔係呢D鐵較剪喎,老友

你等等我揾圖

呢D先係喎

人樣黎?

陸軍裝頭
原來是老兄來的

人樣黎?

陸軍裝頭
原來是老兄來的

我都見到
泳池定巴士站果個呀

祟仁街公廁
順住寶光齋 服務態度好西嗰間上海榮X川菜館 垃圾站 條街行入去

講開又講
去過觀塘都應該知
觀塘市中心巴士站近六蚊四舊煎釀三寶小巴站嗰度 沙嗲皇橋底 五金舖對出有間世界級臭嘅石屋廁所
講真 寧願瀨屎都唔會去

果到有廁所咩
我屌你個老母 咪撚再quote個張圖啊
上面班仆街quote 撚完未呀屌你老母
泳池定巴士站果個呀

祟仁街公廁

講開又講
去過觀塘都應該知
講真 寧願瀨屎都唔會去

果到有廁所咩

巴打如果覺得不安,不妨祈禱,倚靠主耶穌嘅力量,佢必能保護你免受邪魔侵擾,因為聖經係咁樣寫嘅

耶穌便上前對他們說:「天上地下的一切權柄都交給了我
~《瑪竇福音》28:18

為此,天主極其舉揚衪,賜給了衪一個名字,超越其它所有的名字,
致使上天、地上和地下的一切,一聽到耶穌的名字,無不屈膝叩拜;
一切唇舌無不 明認耶穌基督是主,以光榮天主聖父。
~《斐理伯書》2:9-11
巴打如果覺得不安,不妨祈禱,倚靠主耶穌嘅力量,佢必能保護你免受邪魔侵擾,因為聖經係咁樣寫嘅

耶穌便上前對他們說:「天上地下的一切權柄都交給了我
~《瑪竇福音》28:18

為此,天主極其舉揚衪,賜給了衪一個名字,超越其它所有的名字,
致使上天、地上和地下的一切,一聽到耶穌的名字,無不屈膝叩拜;
一切唇舌無不 明認耶穌基督是主,以光榮天主聖父。
~《斐理伯書》2:9-11

唔該巴打
連登有愛
泳池定巴士站果個呀

祟仁街公廁

講開又講
去過觀塘都應該知
講真 寧願瀨屎都唔會去

果到有廁所咩

原來廁所黎架,咁多年都冇發現過,

呢個位一係去油站一係去apm啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞