<不安>公廁幅牆有利是封,求解釋

367 回覆
186 Like 5 Dislike
點解尿急去廁所都要鋪V形陣

紙巾陣法 因爲廁板污糟
閣下之屎忽將會離開地面,有如空軍起飛,雙腳呈V字狀,可以頂住廁格兩邊牆身借力,造詣高的話更可以唔洗借力!
以上示意圖片及文字轉自高登
值未時,有捕獵人至,白衣僧道携過為應。作用後七日有鵲繞樹鳴噪,一年內動瘟疫,火燒屋落敗。
值卯時,主有提燈籠過或持來,雷鳴為應。作用後應六十日內進女人財寶發家。

講左咩自己參透下
恭喜樓豬
茶 指 拜堂成親合巹交杯 果杯茶。

米指大婚新娘出嫁灑米。

東 有陽氣既意思,太陽由東邊升起,新郎係陽氣充沛既生人

西 , 太陽西邊落下,大地一片黑暗,西亦指西方極樂,新娘來自陰暗處西方極樂世界。

樓主Rip
利是幅下面嗰啲血跡黎?
明月吐光,陰風吹柳巷
古代的《周公解夢》一書中,就明確地寫著掉牙齒是「家裡有喪事」的象徵。因為牙是露在外邊的骨骼組織,掉牙意味著「骨肉分離」。
樓主
明月吐光,陰風吹柳巷

深宵偷拜月光
茶 指 拜堂成親合巹交杯 果杯茶。

米指大婚新娘出嫁灑米。

東 有陽氣既意思,太陽由東邊升起,新郎係陽氣充沛既生人

西 , 太陽西邊落下,大地一片黑暗,西亦指西方極樂,新娘來自陰暗處西方極樂世界。

樓主Rip

亦可能係孟婆茶
夜晚睇呢個po好不安
無拆過都關我事
上手好似已經拆過
樓主今晚有新娘子啦👰
恭喜恭喜
樓主rip
好似要拎左封利是先有事
今晚會報夢,醒左接新娘,到時要灑水灑米。
仆街
睇到我都淆淆地
唔知個新娘靚唔靚女大唔大波呢? ,如果係富婆樓主咪發達?
https://holland.pk/d7iyh61x[/img]

屌你老母咩仆你個臭街

嚇撚到跌左電話落塊面度 好撚痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞